Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fogyasztói társadalomról pedagógusoknak

Képzések a Humusz Házban
Év: 
2010
Szám: 
Tél
Szerző: 
Molnár Anna

FElnőttképzés2011 tavaszán - a Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alapjának pályázata segítségével - a Humusz Szövetség több programot és képzést is tart fővárosi pedagógusok számára.

Tapasztalat- és élménycserére épülő találkozót szervezünk 2011. február 25-én és április 8-án azoknak a pedagógusoknak, akik korábban már elvégezték a Humusz Szövetség akkreditált pedagógus képzését, amely a A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei címen fut. A találkozókon beszámolunk a Humusz jelenlegi tevékenységeiről, programjairól. Vendégelőadók segítségével újabb témákat, módszereket mutatunk be. A résztvevőknek lehetőségük lesz arra is, hogy megosszák egymás között gyakorlati tapasztalataikat és újításaikat.

 

Az óvópedagógusok és tanítók is gyakran keresnek meg bennünket, ezér egyik képzésünk nekik szól. Kidolgozunk számukra egy - az óvodás és alsó tagozatos diákokra alapozott - szakmai és módszertani anyagot, valamint meghirdetünk egy kétnapos képzést a hulladékgazdálkodás fogyasztói társadalommal kapcsolatos környezeti összefüggéseiről. A képzés tervezett időpontja 2011. április 15-16.

 

A programok helyszínéül a Humusz Ház (1111 Bp., Saru u. 11.) szolgál. Részletes információ hamarosan a honlapon!