Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Légy a Humusz Pártoló Tagja!

  • 2018. július 25.
  • Csilla

Pártoló tagjaink már több adományozói fokozat közül is választhatnak. Támogatásoddal a Humusz környezetvédelmi törekvéseit segíted, ráadásul izgalmas kedvezményekhez is juthatsz. Légy tagja egy nulla hulladékos közösségnek!

Zavar, hogy a szemétkupacok egyre nagyobbra nőnek körülötted, míg a zöld területek aránya egyre fogy? Szerinted se normális az az „eldobó” gondolkodás, hogy a természettől elvett értékes erőforrásokból főleg olyan termékek készülnek, amelyek aztán hulladékként végzik a környezetet szennyezve? Vagy hogy a globalizáció és a kiszolgáltatott gazdasági erőviszonyok miatt a magyar termékek kiszorulnak a piacról? Nos, ha egyetértesz azzal, hogy ez ellen tenni kell, és szeretnél tanulni, informálódni, megismerkedni számos gyakorlati témával, már elméleti pártoló vagy!

 

Mi mindent teszünk a környezetvédelemért?

A Humusz több mint 20 éve segíti a nulla hulladék cél elérését mind lakossági, mind vállalati, mind önkormányzati és kormányzati szinten, továbbá környezeti nevelési és szemléletformálási programokkal járul hozzá a környezettudatos életmód elterjesztéséhez.

A szervezet székhelye, a Humusz Ház és kertje, a Zöld Oázis szabadon látogatható, környezeti tanácsadói irodaként, oktatóközpontként működik, illetve közösségi komposztálót üzemeltetünk, különböző programokkal (pl. használtruha börze) várjuk a hulladékcsökkentés iránt érdeklődőket.

Humusz Ház  közösségi komposztálás

Népszerűek adatbázisaink (pl. javítóműhelyes, hulladékátvevős), heti hírlevelünk, közösségi média oldalaink (Facebook, Instagram), amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy minél több emberhez jusson el a hulladékmentesség üzenete.

 

A legtöbb közhasznú tevékenységünket a múltban pályázati forrásokból valósítottuk meg, és bár továbbra is igyekszünk pályázni, a támogatások egyre szűkösebbek, a munka mennyisége viszont marad.

 

A ház és kert bérlését (nem saját tulajdon, hanem önkormányzati) és fenntartását lényegében önerőből valósítjuk meg, amely lényeges forrásokat von el más szakmai munkától. Pártoló tagként viszont nem csak a Humusz tevékenységét, csapatát ismerheted meg jobban, de hozzájárulhatsz a szervezet fennmaradásához, fejlődéséhez.

 

Hogyan válhatsz Pártoló Taggá?

  1. Válaszd ki, hogy számodra melyik adományozói fokozat szimpatikus. Minden esetben viszonozzunk támogatásodat kedvezményekkel.
  2. Kattints a linkre, görgess le, majd töltsd le és töltsd ki a nyilatkozatot, majd hozd be hozzánk vagy küldd el postán a 1111 Budapest, Saru u. 11. címre! (Ha az utalással egyidőben elküldöd beszkennelve a [email protected] e-mail címre, a tagságod azonnal elkezdődik, de kérjük, ebben az esetben is hozd be utána személyesen vagy küldd el postán.)
  3. A fokozatnak megfelelő díjat a Humusz Házban személyesen tudod befizetni készpénzben vagy az alábbi bankszámlaszámra átutalva: Magnet Bank 16200151-00174578 (a banki utalás közleményébe mindenképpen írd be, hogy pártolótagsági díj).
  4. Élj a tagsággal járó előnyökkel!

 

Az alábbi adományozái fokozatok és kedvezmények várnak rád (képre kattintva nagyban is megjelenik):

Humusz Pártoló Tagság

 

Bízunk benne, hogy maraosan téged is a Pártoló Tagok csapatában tudhatunk! :) Köszönjük a bizalmat!

Munkánkat többféleképpen is támogathatod, erről itt tájékozódhatsz bővebben.