Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zöld reklám pályázat indul

  • 2010. október 20.
  • Molnár András
Szerző: 
Molnár András

Egy hazai médiaügynökség, a reklámszövetség és egy civil szervezet által kiírt pályázat arra ösztönzi a fiatalokat, merjenek foglalkozni a környezetvédelem témájával. A fő kérdés: „Öko-e vagy?”

A 2010-es Zöld Ifjú Penge verseny központi témája: az „Öko-e vagy?” kérdésre adandó válasz, azaz a környezettudatosság eszméjének és a fenntartható fejlődés fontosságának népszerűsítése. Az Adeaters Média Kft., a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), valamint a WWF Magyarország által szervezett pályázaton 16 és 30 év közötti fiatalok pályamunkáit várják három kategóriában: plakátokat, reklám- és rövidfilmeket díjaznak.

A pályamunkák tetszőleges termék vagy szervezet (így akár a HuMuSz :) népszerűsítését kell szolgálják. A művek tematikája és hangulata a zöldtudatosság, a fenntarthatóság és a környezet- és természetvédelem szellemiségét, vonzerejét valamint annak egyediségét kell tükrözze. A szervezők ezen kívül olyan munkákat is várnak, amelyek a környezettudatosság fontosságát emelik ki, népszerűsítik és alkalmasak mások inspirálására, mozgósítására.

A pályázattal kapcsolatban további információk a Reklámzabálók éjszakája weboldalán találhatóak.

Nevezési határidő: 2011. január 7.