Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Változó idők

Év: 
2017
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Urbán Csilla
Az ÚjraSzedve utolsó számát tartjátok a kezetekben. De ne ijedjetek meg, a tartalma tovább fog élni: elektronikusan.

ÚjraSzedve 2017 nyár4 évvel ezelőtt született meg a Kukabúvár utódjaként az ÚjraSzedve magazin, a hulladékcsökkentők lapja. A megjelent cikkek hagyományosan a honlapunkra is felkerültek, így nem véletlenül tették fel többen is a kérdést: miért nem térünk át teljesen a digitális formára, ha amúgy is feltöltjük a tartalmat? Különben is, sokkal környezetbarátabb.

Arra, hogy a digitális világ mennyivel kevésbé környezetterhelő a nyomtatottnál, külön kitérünk az egyik cikkünkben. Az viszont, hogy szükség van-e a nyomtatott formátumra, egy másik kérdés. Akármerre nézünk, azt látjuk, hogy hiába a digitális forradalom, a nyomtatott sajtó még mindig nem tűnt el. Ezek szerint mégiscsak van létjogosultsága. A Humusz számára a magazin fontos szemléletformáló eszköz, és ami még fontosabb: támogatási forma. Ugyanis az előfizetők a hulladékcsökkentés iránt tett erőfeszítéseinket és a fennmaradásunkat is támogatják ezen a módon.

Azonban mi is látjuk, hogy átalakulnak az igények, és hát kik vagyunk mi, hogy ellenálljunk a változásoknak... A tartalom és elhivatottságunk marad, a formátum változik. Fogadjátok majd sok szeretettel!

Más változások is vannak a Humusz háza táján: megújult az elnökség, akik fiatalos lendülettel viszik tovább a nulla hulladék üzenetét a nagyvilágba. ÉS a kertünk is igazi közösségi hellyé növi ki magát. Térjetek be hozzánk, várunk Benneteket!


 

Ha tetszett a cikk és szeretnél előfizetni negyedévente megjelenő ÚjraSzedve magazinunkra, itt teheted meg!
Előfizetéseddel a Humusz Szövetséget és az ÚjraSzedve kiadását támogatod!