Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Üdítők betétdíjas üvegben

Év: 
2002
Szám: 
Tavasz
Szerző: 
Lugosi Bea

Megelõzés kapcsán gyakran emlegetjük a betétdíjas üvegeket, miszerint üdvös lenne, ha vásárlásaink alkalmával a lehetõ legtöbb ásványvizet, gyümölcslevet, szörpöt visszaváltható üvegpalackban emelnénk le a polcról. Megtalálni a szóban forgó termékek lelõhelyeit - a kukabúvárok saját tapasztalatai szerint is - elég idõigényes és idegõrlõ feladat, úgyhogy megpróbálunk némi kapaszkodót nyújtani azoknak, akik szívesen élnének a lehetõséggel, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá. (Árakat sajnos csak jelzés szintjén tudunk adni, pontosítani a cégeknél, kereskedelmi egységeknél lehet.)

 

THEODORA QUELLE ásványvíz (Kékkúti Ásványvíz)


0,33 literes: Interfruct áruházakban kapható, a nagybani elosztó Budapesten rendelésre (min. 5 rekesz) házhoz is szállít magánszemélyek, kereskedelmi és vendéglátóipari egységek, cégek számára. Vidéken nincs kiszállítás. Dúsított vagy széndioxidmentes változat. Ár: kb. 28-29 Ft + Áfa / 17 Ft üveg / 200-250 Ft rekesz. Rendelés: Budapesten a 416-0321 telefonszámon, vidékiek a központi számon (87/563-224) érdeklõdhetnek a megyei elosztó után.

1 literes: Budapesten a Kaisers áruházakban kapható: 69 Ft + 25 Ft betétdíj . Házhoz is szállítanak (magán, bolt, cég számára) legalább 5 rekesz rendelése esetén (telefonszám lásd fent). Házhoz szállítva az ár: kb. 55 Ft + 25 Ft betétdíj. Vidékiek sajnos nem kapnak házhoz, de nagybani kereskedőtől vásárolhatnak (telefonszám lásd fent).Csak dúsított változat.

GOLDEN VALLEY gyümölcslevek (Szobi)

1 literes: Kapható a Kaisers áruházakban, kis boltokban. A Kaisers-ben betétdíjas, a kiskereskedésekben nem, de az itt vásárolt göngyöleg beváltható a Kaisers-nél. Ár: 249 -- 199 Ft között (Kaisers) + 75 Ft betétdíj (ugyanannyi, mint a dobozos változat!) Kisboltokban változók az árak. Rostos és szűrt változatok.

VITA FRUIT szörp (Szobi)

0,7 liter: Kapható a CBA, Auchan, Metro, Mach, Coop áruházakban és kis boltokban. Ár: kb. 330-400 Ft + 60-70 Ft betétdíj

PARADICSOMLÉ (Szobi vagy Nagykõrösi Konzervgyár)

Kapható a Kaisers, Mach áruházakban, illetve kisebb boltokban. Ár: kb. 70-90 Ft + 20-30 Ft betétdíj

PARÁDI ásványvíz

0,5 literes: Kapható a Mach, Smach áruházakban. Ár: kb. 45 Ft + 9 Ft betétdíj

COCA-COLA termékcsalád

0,2 liter: Kapható kis boltokban és Interfruct áruházakban. Házhoz csak cégek és vendéglátóipari egységek számára szállítanak Budapesten (minimum 3 rekesztõl). Vevőszolgálat: 24/500-222. A vidéki lehetőségekről ugyanezen a számon adnak felvilágosítást. Ár: kb. 58 Ft + 15 Ft betétdíj

PEPSI COLA termékcsalád

0,25 literes: Magánszemélyek megvehetik kis boltokban (kb. 69 Ft + 15 Ft betétdíj) vagy az Interfruct áruházakban. Cégek, illetve kereskedelmi vagy vendéglátóipari egységek számára Budapesten házhoz szállítanak (48 Ft + 15 Ft betétdíj + 250 Ft 24 férőhelyes rekesz). Minimum rendelés 7 rekesz, érdeklődni a 1/467-1515 telefonszámon. Vidékiek szintén ezen a számon érdeklődhetnek a lehetőségek után.

Traubisoda, Márka Meggy