Nyakmelegítő macska

  • 2007. november 20.
  • humusz

Nyakmelegítő macska

A mikróba kell tenni 2 percre és máris használható. Levendula vagy rózsaolaj illattal van átitatva! Fázósoknak, izületeseknek és hülyéknek. 40 dolcsi.

Hozzászólások

nem lehetne csincsillákat, stb. kitömni?

A nagymama kötötte sál már kiment a divatból, úgy tűnik.

microwave. csak nehogy az igazit rakjam be. bár akkor meg jól beperelhetem ugye a gyártót...

egyszerűbb betanítani az élő állatot hogy aludjon az ember nyakában :) láttam már ilyet, tök aranyos sztem. A gazdi olvas, a cica dorombol

Na, ez tuti! Bár gyárthatnák ezt is olyan belsővel, amit pár percig rázunk, aztán fél óráig meleg. Hoppá, a pár perces rázástól ki is melegedhetünk - ergó erre a célra bármilyen tárgy megteszi. És össze se keverhető a valódi állattal, elvégre az a harmadik másodpercben szanaszét karmol a manővertől.

Egy új szempont: ez nem nyakmelegítő, hanem gyerekeknek való nyaktámasz autósülésben való alváshoz. Nyilván nem létfontosságú dolog, de kényelmes, praktikus, és aranyos.

Nem kér enni, nem büdös, sőt illatos, hát nem tök jó?

kér enni: meg kell tervezni, le kell gyártani, le kell szállítani, aztán mikrózni kell. Ez mind költség és energia. Minden momentum terheli a környzetet. Ezért nem mindegy, hogy fölösleges-e valami vagy hasznos.

ismerősömnek van ilyen, azt mondja pici gyerekeknek árulják, de teljesen használhatatlan, mert a macska feje belemegy a gyermek képibe, és zavarja szegényt....

Pff..:D Aranyos:D de nem venném fel!:D GÁZZ

ennyi erővel megfogod a macskádat aztán ráfekszel:D ugyan az csak az tényleg melegít és még doromból is

de nem biztos hogy ha felkelsz megmozdul:D

Az a jó, h nem igazi. Amúgy meg tök aranyos!

Szerintem hülyeség, ha nem kéne mikrózni és nem lenne illatos még talán nekem is kellenne.

Új hozzászólás