Napelemes ventillátoros sapka

  • 2007. november 28.
  • humusz

Hozzászólások

csak nehogy huzatot kapjon a szemed!

Ez nemcsak felesleges, de jó kis kötőhártya-gyulladáshoz is vezethet.

szerintem ez is lehet hesznos mert ugyebar nyaron mindenkinek melege van

Azért az elv nagyon hasznos lehet! Csak ventillátor nélkül. Például az mp3 lejátszó, vagy a mobil feltöltésére. Arról, hogy mennyire hasznos vagy felesleges az mp3 lejátszó, most ne beszéljünk. (Vagyis igen. Nemrég a negyedikes fiam azzal állt elő, hogy neki is kell egy mp3 lejátszó, mert osztálykirándulásra mennek és mindenki azt fogja hallagtni, ő meg unatkozni fog. Egy osztálykiránduláson! Amikor végre kiszabadulnak a kölykök a suliból, végre lehetne jókat beszélgetni a buszon, mindenki ül magában, mint a tök és hallgatja a gépzenét!) Ja, és ez a szín!!! Gyönyörű!

de a lyukon besüt a nap!

Áá ez a babarózsaszín... Amúgy cseppet sem nézhet ki benne senki hülyén :DDD

Jó hűtőhatásfoka lehet, mert ahogy elnézem, ennek a pasasnak már befagyott a szemgödre. Vagy csak be van bombázva?

Jó hűtőhatásfoka lehet, mert ahogy elnézem, ennek a pasasnak már befagyott a szemgödre. Vagy csak be van bombázva?

Van férfias színben is?

Igaz, hogy gagyi, meg hulladék lesz belőle, meg kötőhártya gyuladást okoz, de legalább napelemes! Értékeljük az igyekezetüket! Lehetne ceruzaelemes is.

Miért az a lapos ott felül napelem? Én azt hittem hűtőszekrény.

ha nagyon bemelgszik a feje akkor ugye leveszi majd a sapit?

Feketébe nincsen, úgy látom a pasasnak nem áll túl jól.

télen talán meleg levegőt is fúj?

Málnaszedésnél igen hasznos egy ilyen sapka. Rendszeresen használtam ilyet amíg volt málnásunk, igaz azon 2 ventillátor volt. Láttam olyan fejfedőt ami egy tűzoltó sisakra szerelt villogóból és szirénából állt, az lehet, hogy némileg feleslegesebb mint ez.

lengyel piac!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Az ötlet maga jó, csak a kivitelezést tolták el, de azt nagyon. Az enyém (még régen volt egy) talán egy hétig ha ment, utána elromlott. De addig sem volt sokkal jobb a sima sapkánál. Nagyon hangos, és zavaró volt a ventillátor a szememtől pár centire. És igen, besütött a lyukon a Nap.

jéé emlékszem ilyenünk volt régen még úgy 10 éve! jópofa csak igazából semmire se jó . :D

Miért nem ér semit??? Teljesen jo találmány és hasznos...lehet h a te sapid épp gagyi volt!

Eredetileg a kombínó villamos utasainak fejlesztette ki a Demszky...

Szerintem nem rossz. Nekem egy osztálytársam vett ilyent magának amikor Balatonföldváron voltunk táborozni másodikosak lehetünk és akkor és én is kipróbáltam jó volt, és használt is . Szerintem jó ötlet én vennék ilyen sapkát amilyen meleg volt ezen a héten elmenne egy ilyen bentre is.

emberek! vegyétek már észre...! a ventilátor az VENTILÁTOR. hol láttok Ti kettő L-t ebben az egyszerű szóban? tudtátok, hogy az angol megfelelőjében még ennél is egyel kevesebb L betű van?! :) számszerint nulla, hiszen az angol nyelvben "VENT" vagy "FAN" szóval szerepel. egy keresőprogram több mint 360 ezer találatot hoz a "ventilátor" szóra kereséskor, és több mint 200 ezret a "ventillátor" esetén. ennyit szerettem volna hozzászólni. szólt a szerkesztőknek is :) köszi a figyelmet! rookie ...és amit még nagyon nem szeretek: "eggyel" ("egyel" helyett), "egyenlőre" (az "egyelőre" helyett), és végezetül "lsd." (a "lásd", azaz "ld." helyett). "acélvér-MISKOLC" IiiL

Az egyenlőre az egyenlőre, nem pedig egyelőre. Ha már ilyen okos vagy. A többivel egyet értek.

"N" nélkül fut ez a szó... EGYELŐRE Egyen lőre? Az kb. ha mindenki u.azt iszik egy bulin.:D Tessék megnézni, tele van a net helyesírási szótárakkal... Nem beszólásnak szánom, csak ezt az emberek 80% -a rosszul írja le.

Bakos Ferenc: Idegen szavak szótára,1989. 801. oldal: "ventillátor - villamos meghajtású szellőztetőgép" Ált. iskolai magyartanárom szerint, ha nem vagy biztos a szó helyesírásában mindig tedd ezt: Mit csinál a "ventilátor"? Ventil-lálja a levegőt. Ja, egy l-lel is írhatjuk, de akkor angolul van! :) Üdv

Nekem volt ilyen csak kék színben. A többiek azt mondták, hogy elég gáz, de nekem teccett. És hűsítette a fejemet.De tényleg az lenne a jó, ha a napelemet másra is fel lehetne használni pl. mobil töltésére.

Új hozzászólás