Nem mintha ez sokat segítene a cuccon, de szerintem ezt a nyers darálthúson szokás alkalmazni, hogy olyan alakja legyen. Bár a gombócolás, majd laposra püfölés technikája szerintem még gyorsabb is. Igazi 1 csillagos, azt is csak azért mert 0 nincs. :P
csak azt nem értem h a hamburgerhús azért lesz csikos, mert rácson sütik, ezen meg már alapból ott vannak a csikok. akkor mivel süti meg? vagy má kockásra szeretik???
Könnyű és gyors és olcsó menj el boltba és vegyél ott hamburger húst és időt takarítol meg vele és finom is, csak ki kell olvasztani és mehet a serpenyőbe.
Hozzászólások
eisnstein (nem ellenőrzött)
2007. november 24. 14:14
Permalink
gö (nem ellenőrzött)
2007. november 24. 17:31
Permalink
dave86 (nem ellenőrzött)
2007. november 24. 19:18
Permalink
Király Rák (nem ellenőrzött)
2007. november 24. 19:24
Permalink
csotesz (nem ellenőrzött)
2007. november 24. 20:01
Permalink
Luxusmoszkvicss... (nem ellenőrzött)
2007. november 24. 21:05
Permalink
zouza (nem ellenőrzött)
2007. november 25. 16:16
Permalink
mango (nem ellenőrzött)
2008. március 16. 22:47
Permalink
Bellácska (nem ellenőrzött)
2008. június 25. 09:24
Permalink
Új hozzászólás