Elemes buborékfújó

  • 2007. november 23.
  • humusz

Hozzászólások

ha lehet szájjal is?

Nálam ez vezet. Úgy értem, hogy komplett hülyeség. A szappanbuborék fúvás lényege, hogy az ember átengedje magát a természet szépségének és lelke fölszálljon a légbe. Ugyanez elemmel, amiből veszélyes hulladék lesz? Marhaság!

mondjuk veszélyes hulladékok közelében hamarabb felszáll a lélek a légbe...

meg mondjuk, ha annyira szennyezett már a környezetünk, hogy csak gázálarcban lehet közleedni, akkor csak ezzel lehet majd buborékot fújni

Igen: ez jellegzetesen a Karinthy-féle automata sakkozógéphez hasonlít, amelyik olyan fejlett, hogy már önmagával sakkozik - úgyhogy akinek sakkozni támad kedve, csak bekapcsolja a gépet és elmegy moziba.

Ezt a marhaságot már én is kilőttem magamnak. Találkoztam is valahol vele, de ventillátorral képtelenség egy normális buborékot eregtni. A gyerekeimmel maradunk a szalmaszálnál, az igazi élményt nyújt.

ez a néma gyereknek jo XD vagyis nem az tud fújni, akkor meg a gnom gyereknek akinek bevartáka száját :D:D:D mellesleg zoid UP a kommentedre :D:D De látjátok az automat sakkozogépnek sincs sok értelme :D

a lanyom imadja!!!

nálunk is imádják a kicsik, akik még nem tudnak rendesen fujni! A fiamnak állandóan a szájában kötött ki a fújó, de ezzel most már élvezi és órákat képes buborékozni.

szerintemis ezt csak az fikázza aki felnőtt létére még mindig buborékot fúj.... Akinek meg olyan idős gyereke van aki még nem tud szájjal buborékot fújni, az tudja, hogy hogy élvezik a kicsik... ÉS nemutolsósorban idióta felnőttek ellen is jó, akik böszme módon bagóznak a strandon és az összes füst a gyerekekre száll. Akkor szoktam én szélbe állni ezzel a "csodával" és hajrá....

Szerintem ez elveszi a gyerektől a buborékfújás örömét. Vagy elemes gyereket is csinálnak majd hozzá...

nekünk van. miután elfogyott a türelmem mindig új adag löttyöt keverni hozzá, mondtam a fiamnak, hogy hűsítse le magát vele ,kiválóan működött ventillátorként egész nyáron...

mika és anyuci! lehet, hogy a gyerekeitek imádják ezt, de nem tudom, hogy nekem ez megér-e annyit, hogy ezért ennyivel több szemét legyen a környezetemben, ráadásul veszélyes hulladék is (elem). plusz ezt az egész cuccot ugye le is kellett gyártani valamiből, az is jó sok szennyezés volt. ezek hatásait majd nem biztos, hogy imádni fogják a gyerekeitek.

szegény gyerek nehogy még fújnia kelljen!

Én a fujas elmenyeert csinalom, nem a buborékokért.

Ez a legjobb ! Amikor megpróbálják megmagyarázni hogy ez, vagy az milyen hasznos, mert hogy örül neki a gyerek, meg hasonlók. Hát talán látnotok kellett volna azt a National geographic újságot amiben összegyűjöttek olyan gyerekjátékokat, amiket afrikai tökösök barkácsoltak szemétből. Gyönyörűek voltak, és azzal is ugyaolyan jót, vagy még jobbat játszottak mint az ilyen gagyi műanyag szarokkal. És az ilyen fröccsöntött ropogós szaroknak a fizikai szennyezésen túl van még egy vizuális szennyező hatásuk is. Azaz ha ilyennel veszed körbe a gyereked (és nem természetes anyagokkal) akkor felnőve ez a forma-és anyagvilág lesz neki természetes.

Ha lesz gyermekünk, a hasonló tárgyakat igyekszem majd jó távol tartani tőle. Persze nem bitos, hogy könnyű lesz nemet mondani, ha "az oviban/suliban már mindenkinek van ilyen.." Arra gondolok, - tapasztalatom nincs a témában - hogy az eredmény azon fog múlni, kítnálok-e majd ezek helyett megfelelő alternatívát.

Nem beszélve arról, hogy a fújás erősíti a szájpad és az ajak izomzatát. De végülis minek tanuljon meg beszélni az a gyerek rendesen, van logopédus mi? Főleg akkor szemétség ez a játék, amikor tényleg az a feladata a gyereknek, hogy izomerősítésként fújjon, és egy ilyen szarért könyörög.

Oroszországban a nagyobb városokban nyáron az utcai árusok fele ebből él. Amióta a vattacukor... aztán a lufi... aztán a pénzbedobós akárminyerő ideje lejárt, ez a következó szülőnyüstölő. Persze az elem külön hülyeség. De csak a saját gyerekkorom - nem volt olyan rég- visszaidézve fel tudnék sorolni vagy 20 ilyen marhaságot (falraragadós elhajítható "takonylabda"-az elnevezés találó, de némelyik foszforeszkál, vagy narancssárga, és semmiképp sincs ingyen;) ) a sokszínű spirál, melynek célja egyik kezedból a másikba dobálni, stb. Ez csak addig kell, amíg a gyerek megmutatja az osztálytársainak. A szülők örülnk a 10-20 percnyi nyugalomnak. Tényleg szemléletváltás a lényeg, meg figyelem, meg az, hogy megtanítsd rá a gyereked, hogy lekösse magát!!!

Ugyan! Gyerekkoromban addig fújtuk a buborékokat, hogy lezsibbadt a szánk, és olyan jól mulattunk! Aztán ott volt a technikázás: nagyobbat, több egymásba akaszkodót, láncosat, stb... És nem kellett logopédusnak fújni tanítani minket, mint sok mai porontyot...

Persze, az orális bubifújás is nagy móka, de amikor szakadatlanul lövell a rengeteg buborék... hát szerintem ez egy tök jó találmány.

Ha valaki tudja, mit kell keverni, hogy bugyborogjon ez a sz@r, az írja meg! De ne ám a szappanlé, meg a mosogatószer, mert azzal nem működik. Csak a gyári drága matériával.

Szerintem ez elemesen hülyeség , mert csak a környezetet károsítja az elemmel és ne mérnek el vele semmit én a gyerekemnek nem vennék ilyent inkább megtanítanáma gyereket,hogy kell használni, a férjemmel sokat fujkáltuk és jól éreztük magunkat addig fujtuk míg bele nem fáradtunk. Ha megtehetném egy óra mulva is kimennék és fújkálnám a hagyományost, de meg kell várni négyórát csak akkor lehet kimenni.

Szerintem ez a zseniális találmány annyit ér mint kopasz puncin a paróka..

ha valaki tudja hogy mit kell belekeverni hogy jo legyen és fujja ész nélkűl a bubikat az megirhatná.

Új hozzászólás