Cipősarok védő

  • 2007. november 20.
  • humusz

Hozzászólások

ez az autót védi a nőtől!

ez hüjeség

Azannyát, ez a nő a harmadik pedált már eltüntette a sarkával!

Nem lehet, hogy automata váltós kocsi?

Úgyis örökké elcsúszik, ahogy az alatta lévő szőnyeg is

Ez pont azért van, hogy ne csússzon el a tűsarka a nőnek, mondjuk, mikor a féket nyomná. Szóval nem pont a tűsarok védelme a célja. Ja, és a fekete bizb@sz meg úgy van kitalálva, hogy ne csússzon el.

meg azért, hogy ne kopjon meg a sarok felülete a gumiszőnyegtől. egy ilyet tuti vennék, ha vezetnék tűsarkúban.

szerintem minden nő tart tornacipőt a csomagtartóban ilyen esetekre---

Namost megmondom az igazságot: ez nem a cipősarkat védi, hanem a gumiszőnyeget a cipősaroktól. Az asszony kocsijában már kétszer kellett a gumiszőnyeget kicserélni, miután kellmes luk keletkezik rajta a cipő sarkától. Tényleg nem esztétikus. Azért nem tudom, hogy adnék e pénzt érte..

Most akkor rátérhetnénk a fogyasztás miatt kreált divat agyatlanságára.

XD ide nem azt irom jajj hanem jajjj

szerintem aki tűsarkúban vezet, megérdemli, hogy kilukadjon, vagy letörjön a sarka. igazán nem nagy macera egy váltócipőt tartani az ülés alatt, még a csomagtartóig sem kell elmenni.

KRESZ 1. óra: tilos: tűsarkúban/magassarkúban, papucsban, illetve mezítláb vezetni...én is szeretem a magassarkú cipőket, de szerintem nem nagy fáradtság egy váltócipőt tartani az autóban.

Az autobildbe volt olyan,aminek be lehet hajtani a sarkát.Teljesen komoly.Kifejezetten autóvezetéshez.

Na még jó, hogy nincs autóm. A biciklipedált nem teszi tönkre a tűsarok. És a pedál sem a tűsarkot. (max a talpát, ha a pedál nem telitalpú, hanem fémkeretes. :-)) Felejtsétek el az autót!

Új hozzászólás