Capuccinohabosító

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

Verem, verem, verem, majd beleszakadok! (Hobó)

Nem Capuccino- hanem tejhabosító. Capuccino készítéséhez. Szvsz.

Én minen reggel használom, szerintem ez egy zseniális cucc Iván

Hasznos kis jószág.

Van, viszonylag jó, ikeában szinte ingyen van. Egyszerűbb mint gőzölgetni a kávégéppel.

mi ezzel a baj? hasznos cucc, tejhabosításhoz.

kezdem érteni, milyen sivár és keserves élete lehetett évezredeken keresztül az embereknek!

nyomkodni lehet és pörög!!! sztem iszonyat poén:P

Múlt héten barátnőm ilyennel verte fel a tojásfehérjét gofrihoz, mert nem volt habverőnk... Mondanom sem kell, az alultápláltság jelei mutatkoztak már rajtam, mire kész lett!

Lehet lovat is nyúzni fúrógéppel, csak nem erre találták ki.

láttatok már frissenfejt tehéntejet? alapból habos.

Ez tényleg tuti hasznos! A presszókávéfőzők oldalán lévő gőzölő kutyafüle ehhez képest! Legjobb 1,5-ös UHT tejből egy bögre aljára 1cm-nyi tejet önteni, jól felforrósítani mikróban, utána 30 mp pörgetés ezzel: az egész bögre tele lesz kemény tejhabbal! Viszont fontos, hogy jó elemek/akkuk legyenek benne, mert ha már lassul, akkor nem bír a tejjel... Szóval ajánlom mindenkinek, aki szereti a capuccinot!

Hasznos ám de ugyanaz a hatás mintha erősen belebugyborékolnék a tejbe. Max hülyének néznek.. Mit nekem? :D

gyakorlatilag nélkülözhetetlen

Hasznos kis szerkezet.Úgy látszik a zöldhippik nem kávéznak/capuccinoznak.

Az UHT tejet kihagynám... Viszont a tejhab tényleg jó dolog. Ezzel a cuccal csak az elem a bajos. Bár, ha tölthetőt használsz. Zsu

CSatlakozom a capuccino rajongók klubjához. Bár kézi habverővel is megoldható, de nagyon macerás. Tényleg jó habot lehet vele verni, és tényleg fontos az elem. Technikai tanács: 1,5-ös tejet hidegen, 3,6-ost melegen ajánlott verni.

Az UHT tej télleg nem jó, én már gondolkodtam hogy szerzek egy tehenet :D viszont ezt a cuccot én is naponta használom, IKEÁs, újratölthető elemekkel. Lehet kapni többezerért is máshol, tartóval együtt (nem értem az minek) kipróbáltam egyik ismerősömnél, az egy kalap szar volt. Ez 1 éve van meg, és semmi baja.

Zacskós leveshez kiváló. használom.

Ezt egy svéd cég gyártja aki kínában gyerekeket dolgoztat bagóért ,amit persze letagad csak azért ilyen olcsó. A tulaj meg nagy náci volt van egy könyv róla (ikea titka)Ingvar Kamprad

Roy: ez minden termékre igaz vagy mit akartál ezzel mondani?

én használom nap, mint nap. Cappucinohoz nagyon jó. Gyors, egyszerű.

ha frappét akarsz inni, elengedhetetlen. az ugyanis habos is meg hideg is, gőzölő kilőve.

számos alkalommal használtal vízvédelemmel kapcsolatos iskolai, óvodai játékos előadásokon, a különféle "szennyezőket" egy csésze vízhez adva ezzel kevertem össze, hogy lássék mi marad oldaltban, mi ülepszik le netán felszáll a felszínre mint az olaj

Azért valahol félelmetes hogy mennyi hülyeséget el lehet hitetni az emberekkel. Mert hát gratulálok tényleg ez a világ legnagyobb problémája hogy azon a kurva kapuccsínón tökéletesen szép és habos tej legyen. Hát azt meg mi mással lehet csinálni mint a tök olcsó kinába 12-órában biorobotokkal gyártott fél év alatt kukába kerülő ( belül full műanyag eltörős/elkopós) tejhabosító szarral.

Látod, m., a fenti polgártársaknak meg bejön. Enélkül fabatkát érne az életük.

Szerintem tök jó! Akinek nincs pénze extra szuper kávéfőzőgépre, de szeretne tejhabos kapucsínót annak ezt meg kell vennie. Persze itt kéne elgondolkodni, hogy mire is van igazán szükségünk... elvégre a kávé hab nélkül is kávé. Bevallom én használom!

kipróbáltátok már ezt? egy percig sem birja tölthető elemmel. egyszerhasználatossal is erőlködik, de az meg ugye erősen környezetszennyező.

Ez tök jó. Ha kidobott elemek számát nézzük. De ha tudna róla az egyik lányismerősöm már lenne neki. Úgyhogy psssz.

Nekünk van ilyen és igenis HASZNOS:D sokkal finomabb a kávé...vagyis a cappuchino...

aki vegyszer labort üzemeltet a sufniban az vegyen egy ilyet akár 24óránt át keveri a cuccokat

jujj!+! ilyenünk nekünk is van csak kék és hauser

Sokmindenre jó, pl. a puzzle ragasztót kikeverni :)

Nekem is van csak nekem sötétkék és elta ezzel csináltam mindig a krém pudingot és szerintem igenis jó ,már azt se tudom hol van hároméve van meg kábé és nem tom hovaraktam el csak egy elem kell hozzá bírja jó sokáig, szerintem nem hülyeség én 500Ft-ért vettem a metróba nem bántam meg,hogy megvettem.

Kb heti 2x használom. Klasszisokkal olcsóbb mint egy olyan kávéfőzőgép amin normális gőzölő van és ha már környezetvédelem akkor kevesebb energiát is fogyaszt mint ez utóbbi. Nekem a fent enlített használat mellett 2 egyszerű ceruzaelemmel bő fél éve tökéletesen működik, és fasza tejhabot csinál még mindig. Szerintem azért mert nagyi konyhájában nem volt ilyen, még lehet értelmes újítás és használható eszköz.

Ja, jó ez... A tej amúgy is élet erő egészség... Lehet ez igaz volt pár száz évre, amikor nem mérgező szteroidokkal, antibiotikumokkal, gyógyszerekkel, tápokkal fújták fel a szegény jószágokat, nem módosították genetikailag, hogy több tejet termeljenek! A legnagyobb baj, hogy arról meg elfelejtenek beszélni, hogy az emberek 90%-ának tejallergiája van, amiről még csak nem is tud. Milliószám szenvednek az emberek mindenféle múlni nem akaró nyavajában, és senkibe (sajnos az orvosokban sem) merül fel, hogy midezek okozója valami ami a tejben tejtermékekben található! (Tisztelet a kivételnek...)

Nem hiszem, hogy nem tudnék élni nélküle, de én IMÁDOM! Ha ettől jobban érzem magam, akkor miért ne? Nem hiszem, hogy ha ennyit megenged magának az ember, akkor már gáz. (IKEA-s, 2 ceruzaelem, és kb. fél év - nem nagy teher...)

nem habosításra használom, hanem bármi porszerű anyag vízzel való gyors elkeverésésre, ami kanállal csomós maradna- ez nem egy rossz találmány

Új hozzászólás