Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még mindig Túl sok cucc?

Év: 
2015
Szám: 
Tavasz
Szerző: 
Harazin Dorottya
Bővül a tárgyiadomány-koordinátori hálózat.

tulsokcucc.hu2014 júliusában indult a Humusz Szövetség országos hálózata, amely a tárgyi adományozást népszerűsíti, és a fogadókat összeköti a felajánlókkal. Szociális szempontból kiemelt jelentősége van, de a hulladék-megelőzésnek is egyik módja, ha a számunkra feleslegessé vált holmikat jó célokra ajánljuk fel.

A kezdetben kilenc szervezettel induló hálózat idén márciusban öt további taggal bővült: Zöld Akció Egyesület (Miskolc), Zöld Kör Egyesület (Hajdúböszörmény), Nagykovácsi Természetvédelmi Egyesület (Nagykovácsi), Kőrösök Völgye Natúrpark Egyesület (Békéscsaba), Zöldövezet Társulás Egyesület (Budapest).

A program elindulása óta több mint 120 adományfogadó szervezet regisztrált a tárgyi adományportálunkra, a www.tulsokcucc.hu -ra, és a tagok száma naponta bővül. Az oldal segítségével adományt ajánlhatsz fel magánszemélyként, de cég, önkormányzat, iskola vagy civil szervezet is lehet felajánló. Fogadni pedig segítő szervezetek jogosultak. Várjuk a további jelentkezőket mindkét oldalon!