Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Önkéntesek 2008

Év: 
2008
Szám: 
Tél

onk120_120Az elmúlt évben igen sok segítséget kaptunk önkénteseinktõl, fõleg azoktól, akik elvégezték képzésünket. Nélkülük nem tudtuk volna végigcsinálni az összes tavaszi, nyári és õszi rendezvényt, amelyre meghívást kaptunk. És ott volt még a Reneszánsz Év is, a sok vidéki helyszínnel. Köszönjük!!

onk400_400

Az elsõ aktivista „turnus” az év elején végezte el a képzést (és vizsgázott le sikeresen :). 7-9 ember járt el péntek esténként az „órákra”, a napi 8 óra munka vagy az egyetemi órák után. Volt, aki a pedagógus képzésünket végezte el. Mindezt azért, hogy nyáron egész napokat ácsoroghassanak végig és pörkölõdhessenek a napon, terjesztve a HuMuSz üzeneteit. Ezt nem tudjuk eléggé megköszönni, de azért megpróbáljuk:

Kedves Hajnal Szilvi, Körözsi Andrea Edit, Tornai Matyi, Pápa Ági, Csuti Kata, Baranyai Miki, Nagy Andi, Graczka Sylvi, Udvaros Ildi!
Nagyon köszönjük!!! Reméljük, hogy mindeközben sok hasznos tudást, nagyobb rálátást, másfajta szemléletet, rokonszenves ismerõsöket, valamint sok tapasztalatot szereztetek az emberekrõl és magatokról.

 

A második csapat 2008 õszén töltötte a péntek estéi és hétvégéi egy részét a HuMuSz-ban. Jó sok mindenrõl tanultunk és beszélgettünk közösen: civilek szerepe, megelõzés, ártalmatlanítás, komposztálás, fenntartható fejlõdés. A tavaszi rendezvénystarton már ez a csapat is ott lesz: Koblov Lia, Lázár Hajni, Endrédi Viki, Frenchy, Hudák János, Kabdebó Noémi, Hohl Szonja, Konta Noémi, Jánossy Bori, Lovas Mariann.

Nagyon örültünk minden más segítségnek is: a fordításoknak, a cikkeknek, a javítómûhely adatbázis feltöltésének, a rajzoknak, a komposztkeret osztásnak, a fapakolásnak, fogaskészítésnek, a kertészkedésnek, a molinó és kiadványtartó készítésnek, kiadványterjesztésnek, kiadványszerkesztésnek, füzet- és kompomata gyártásnak...stb.

A teljesség igénye nélkül nektek: Liska Bori, Graczka Sylvi, Tornai Matyi, Lázár Hajni, Endrédi Viki, Frenchy, Koblov Lia, Hajnal Szilvi, Andrasev Szonja, Bánki Ági, Nagy-Kovács Tünde, Madarassy Zsuzsa, Berta Bea, Körözsi Andrea Edit, Horváth Sarolta, Benedek Attila, Benke Noémi, Bölecz Lilla, Horváth Zsófi, Fülöp István, Szöllõsi Gergely, Vértesi Ági, Ferenczi Zoltán, Kurdi Anita, Koritár Anna, Dobrovitz Zsuzsa, Szabó Norbert.