Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adjunk ötleteket egymásnak!

Év: 
2007
Szám: 
Ősz
Szerző: 
HuMuSz

mege_graf

Kibõvült a www.megelozes.humusz.hu honlap!

Mostantól kezdve lehetõség van arra, hogy a www.megelozes.humusz.hu/uj_tipp oldalon Ön is beküldje az otthonában már megvalósított hulladékcsökkentõ ötleteit képekkel, kisfilmmel illusztrálva.


A www.megelozes.humusz.hu oldalon eddig európai hulladékcsökkentõ példákat közöltünk, elsõsorban önkormányzatok számára. Idén nyártól a honlapot egy új 'fejezettel' egészítettük ki, amely az egyéni útkeresõket igyekszik hulladékcsökkentõ tippekkel ellátni. Témáink: vásárlás, reklámok, ajándékozás, irodai praktikák, otthoni praktikák, szórakozás, közösségi élet.
Fontosnak tartjuk, hogy az oldal a szemléletformáláson túl valódi, gyakorlati segítséget is nyújtson az érdeklõdõknek, ezért törekszünk arra, hogy minél több hasznos cím, elérhetõség, jó termék kerüljön fel a javaslatok közé.
Ehhez várnánk mindenkinek a segítségét a következõ formákban:

1.A www.megelozes.humusz.hu/uj_tipp oldalon lehetõség van arra, hogy bárki beküldje nekünk az otthonában már megvalósított hulladékcsökkentõ ötletének egy rövid összefoglalóját, képekkel vagy kisfilmmel kiegészítve. A beküldött anyagok szerkesztõi jóváhagyást követõen jelennek meg a honlapon. A legjobbakat minden hónapban kiemeljük és díjazzuk, valamint a Kukabúvárban is közöljük.
2.Aki 'csak' egy-egy hasznos címet, hasznos weboldalt, jó termék nevét és beszerzési lehetõségét...stb. tudja beküldeni, annak is nagy hasznát vesszük. Ezeket a [email protected] email címre várjuk. A beérkezett ötleteket rendszerbe szedjük, illetve egy-egy adatbázis elkészítéséhez, bõvítéséhez használjuk fel.


Kérjük, hogy minél többen segítsenek/segítsetek, hiszen csak így lesz értékelhetõ eredménye ennek a munkának!! Köszönjük!!

A honlap követekezõ nagy fejezete egy padagógusoknak szóló iskolai példatár lesz, nagyjából a következõ tartalommal:
a 'hulladékcsökkentés' oktatását segítõ, letölthetõ anyagok (kiadványok, játékok)
iskolazöldítést segítõ ötletek, hasznos információk
megvalósult jó példák

Ehhez is várjuk az ötleteket a [email protected] címre!