Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felhívás flakonírozásra

Év: 
2003
Szám: 
Tavasz
Szerző: 
Flakon-munkacsoport

A flakonírozás  a köztéri szobrászat egy vadonatúj formája. Csatlakozz Te is nagyszabású flakonírozó akciónkhoz!

A dolog nagyon egyszerű: 1. Végy két darab 1 literes vagy nagyobb, vissza nem váltható műanyagflakont! 2. Tölts beléjük egyenként 3-4 deciliter vizet! 3. Kösd össze őket egy fél méternél hosszabb műanyagkötéllel! 4. Hajítsd fel a hozzád legközelebb eső köztéri fára úgy, hogy az ott maradjon! Ezt azután annyiszor megteheted, ahányszor csak akarod. Jelöld meg saját fáidat!

Mozgalmunk célja, hogy tiltakozzunk a műanyag flakonok használata és a multik környezetszennyezése ellen. Nem titok: szeretnénk elérni, hogy a világ városainak fáit, köztéri parkjait úgy elárasszák a flakon-csoportok  akárcsak a graffitik az épületeket. A műanyag flakon betiltásáért több évtizede zajlik a küzdelem. Mozgalmunk hamarosan megpecsételi a műanyag flakon sorsát.

Barátaink már elkezdték Budapest fáinak intenzív flakonírozását. Légy Te a következő! Csatlakozz hozzánk! Kezd el a flakonozást és taníts meg rá másokat is! Mozgalmunk általános flakonozást hirdet nyárra a Diákszigetre. Borítsa el a flakonerdő a P... cég rendezvényét! Hamarosan hírlevelünk is megjelenik.

Csatlakozz! HASS, ALKOSS, FLAKONOZZ!