Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bevásárlás 2003-ban

A jövő fogyasztási cikkei
Év: 
2001
Szám: 
Nyár
Szerző: 
silly

A fenti címmel kiállítást rendezett a DDB Budapest reklámügynökség. A tárlat kizárólag az amerikai piacon jelen levõ, Európában (egyesek szerint sajnos) még egyáltalán nem kapható termékeket mutatta be. Az amerikai fogyasztási cikkek legérdekesebb, leginnovatívabb darabjait gyûjtötték csokorba, a Kreatív Online szerint. Szerintem a legidétlenebb, legmorbidabb, legpazarlóbb és legfeleslegesebb dolgokat hordták össze, amit valaha is kitaláltak.

 


Visszapofázós nyalóka

Dinoszaurusz pete

Színes, szagos kukászacsi

Fluoreszkáló sebtapasz, hogy megtaláld a sérült gyereked, ha már nem is óbégat. Gyógyszerkészlet utazóknak: 1 pirula agygörcs ellen, 1 pirula hányás ellen (repülõre), 1 pirula tengeribetegség ellen (3 in 1). Zöld kecsap (színvak természetbarátoknak?); mûanyagkaják, lassító és gyorsítószerek egész arzenálja. Koffeinmentes kóla, szalonnamentes sültszalonna aromájú granulátum (barbikjúhoz), cukormentes akármi, mindenmentes semmi. Kék csipsz, színezett popcorn, horkolásgátló spray, csilis csokoládé és férges nyalóka.

És csomagolás, csomagolás, mindenek felett. Volt még színes és szagos kukászsák, abba lehet majd belerakni mindent, amit itt kiállítottak.

A címben feltüntetett idõpontig már két év sincs, ha a kiállítóknak igazuk lesz, addigra végképp elmegy az amerikailag maradék esze is. Nekünk is csak pár évünk van vissza.


Színes popcorn

Silány lé, guszta palackban