Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sétapalack

Év: 
1998
Szám: 
Ősz
Szerző: 
silly
 

Vegyél egy félliteres sétapalackot!"Végy egy sétáló palackot!", hirdeti a Nagy Buborékellátó a legújabb parancsolatot. Tulajdonképpen nagy ötlet. Eddig sétálás (futás?) közben még nem ittunk kólát, micsoda idõpocsékolás! Ami nekünk nagy bevitelkiesés, az a kólás multinak nagy bevételkiesés. Ezt pedig nem engedhetjük meg!

Falikép egy pesti pizzériából. Atomkór után kólakór
Falikép egy pesti pizzériából.
Atomkór után kólakór

A sétálómagnó (esetleg CD, PC) és a lótás-futás közben is a kezünkben füstölgõ (sétáló)cigi mellé kell egy sétálópalack is. Kéne ennek is egy jó angol kifejezés, talán Walklitter, Walkrubbish, Walkshit? Már mind a két kezünkben lóbálunk valamit, hová tegyük a sétálótelefont? Legjobb, ha magunkra kötjük valamelyiket. Ötletes hevedereket, csatokat, pántokat kellene kitalálni, hogy a sétálópalackot rögzíteni tudjuk magunkon. Már csak azt kell megoldani, hogy így se akadozzon a kólaellátás. Egy hosszú szivornya kellene (Suck Set?), ami lehetõvé tenné, hogy a rögzített sétáló palackból is tudjunk on line koffeint és cukrot bevinni. Egy másik változatot egyenest a kari vénába lehetne infúziósan bekötni. Csak nehogy egy pillanatig is kóla nélkül maradjunk!

 

Persze vannak még szûz területek. Úgy tudom, a kólások olvassák a KukaBúvárt, hát most figyeljenek! Alvás közben még nem iszunk! A nap egyharmadát alvással töltjük és közben nem fogyasztunk! Amikor tudjuk, hogy a kóla milyen kiváló élettani hatással bír az alvásra és az aktív pihenésre (ti., hogy regenerál és a koncentrációkészséget javítja.)! Hát, gyerünk, piacra a Sleeping Bottle-lal, persze kizárólag eldobó mûanyagba töltve! Minimalizáljuk a kólamentes perceket! Egy elmés szerkezet segítségével rögtön a IV. agykamrába lehetne fecskendezni, hogy a hatás gyors legyen és hatékony.