Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köszöntő

Év: 
1997
Szám: 
Tavasz
Szerző: 
Szilágyi László

Kedves olvasóink, a télen történt a HuMuSz-szal egy-két dolog, amit szeretnénk megosztani Önökkel. Képeslapos akciónk lezárult, kaptunk is egy néhány válaszlevelet az illetékes tárcától. Ennek hatására Bödecs Barnabás, a HuMuSz elnöke felmentését kérte a Csomagolóanyag Termékdíj Szakbizottságból, hiszen végképp nem sportszerű, hogy teljesen reménytelen kűzdelme után még a felelősséget rá is hárítsák. A lap vége felé, a Kukapolitila rovatban beszámolunk erről a levelezésről.

Reklámtörvény ügyben sem tudtunk felmutatni semmi igazi eredményt. Szélmalomharcunk ellenére már mindent mindennel lehet hirdetni az óriásplakátokon.

A HuMuSz lobbytevékenysége nem túl sikeres és izgalmas tehát. Sokkal bíztatóbb azonban, hogy egyre több iskola keres fel minket és egyre többen határoznak úgy, hogy előfizetnek a KukaBúvár-ra. Örömteli számunkra, hogy sokan csatlakoznak akcióinkhoz, sokan reagálnak felhívásainkra. Ez számunkra azt jelenti, hogy a mindenkori kormányzat sem bagatellizálhatja el már sokáig a környezet és a hulladék ügyét!

Szerkesztőségünk pedig beköltözött a kutyaszaros Büdöspestre. Újpalotán rendezhetünk be egy helyiséget a Kontyfa utcai 12 évfolyamos iskola jóvoltából. A nagy szolgáltatók jóvoltából hamorosan lesz postafiókunk és telefonunk is, erről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.

Sokaknak adósak vagyunk Kukamozinkkal. Készen van a mesterkópia, hamarosan küldjük a másolatokat az igénylőknek. Köszönjük türelmüket!

1997-ben is négy számmal jelentkezünk és mindenféle izgalmas mellékletek várhatók. Nagyon várjuk észrevételeiket, ötleteiket, helyi kukás témáik feldolgozását. A HuMuSz nevében üdvözöl mindenkit

a szerk.