Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felhívás! Egyből kettő.

Év: 
1997
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Szilágyi László

Igyekeztünk megjelentetni ezt a számot, hogy még iskolazárás előtt megérkezzen a tanárokhoz és a diákokhoz. GUBERÁLÓ c. mellékletünkben egy felhívással fordulunk hozzájuk, hogy segítsenek felmérni és felszámolni az ország területén szép számmal található vadlerakókat. Bárki csatlakozását nagy örömmel és köszönettel fogadjuk.


Másik felhívásunk még nagyobb horderejű. Látván az újrahasznosítás területén pangó állóvizet, a magunk eszközeivel segíteni szeretnénk, ehhez kérjük Olvasóink segítségét. Ha ismernek hulladékfeldolgozással foglalkozó vállalkozót, kérjük, juttasák el felhívásunkat és kérdőívünket hozzá!

Ennek a KukaBúvárnak nagy témája a GÉNMANIPULÁCIÓ, ami ugyan nem hulladékgazdálkodási ügy, de ezzel szeretnénk segíteni több magyar szervezet március óta tartó kampányát. Az utóbbi idők legnagyobb horderejű fogyasztóvédelmi problémáiról van szó!

Eljutottunk odáig, hogy a KTM új hulladékos vezérkara kikérte véleményünket a termékdíj-szabályozás leendő módosításairól, ennek örömmel tettünk eleget. Ennek egy rövidített változata olvasható a KUKAPOLITIKA rovatban.

Sorra nyerük a fogyasztóvédelmi eljárásokat a Versenyhivatal előtt, a Kaiser's-ügy és az IQ-ital problémája is a javunkra dőlt el. Ezekről is található egy-egy beszámoló a lapban.

Még egy jó hír: meglett a miniszter.

Kíváncsian várjuk észrevételeiket, tanácsaikat és esetleg előfizetéseiket!

Üdvözlettel