Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszerre adni és kapni

  • 2011. december 04.
  • Scheuer Zsuzsanna

A régi mondás szerint jobb adni, mint kapni. A Nagy Cartoon Network Játékcserén, december 18-án az Arena Plazában mindkettőt megtehetjük. 

A rendezvény ötletadó gondolata, hogy minden gyerekszobában lapulnak megunt, de még jó állapotban lévő játékok, amelyek mások számára felbecsülhetetlen értéket képviselhetnek, esetleg tökéletes karácsonyi ajándéknak bizonyulhatnak. Továbbá azt is tudjuk, hogy a gyerekek talán mindennél jobban szeretnek csereberélni, pont mint a Gumball csodálatos világa című rajzfilm két főhőse, Gumball és Darwin.

A játékcserén bárki részt vehet, aki magával hoz két megunt, de még jó állapotban lévő játékot vagy mesekönyvet. Az egyik darab felkerül egy hatalmas játékos polcra, ahol aztán új gazdára talál, a másik pedig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából olyan gyerekekhez kerül, akiknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá.

Cartoon Network Játékcsere

A színpadon a Csillag születik egykori díjazottjai műsorvezetésével egész nap remek programok várják a családokat: adventi zenés műsor, Szabó Kitti és Barna Zsombor vidám gyermekműsora, a Mikulás bácsi bajban című mesejáték valamint Gumball és Darwin. A műsor mellett Gumball karácsonyi műhelyében különleges karácsonyfadíszek, mézeskalácsok készülnek a gyerekek közreműködésével.

PROGRAM:

10.00-11.00 óra: regisztráció, játékok beadása

12.00-17.00 óra: Nagy Cartoon Network Játékcsere

Közben egész napos színpadi és kézműves programok

További információ: www.cartoonnetwork.hu/karacsony