Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kommunál- és cleanexpo

Év: 
1999
Szám: 
Nyár

Milyen jó, hogy valaki mindig küld egy-két meghívót a szakkiállításokra! Legutóbb is volt szerencsénk végignézni a szemétszállítók, a takarító cégek és (most elõször!) a kegyeleti szolgáltatók (értsd: sírásók) expoját. A sok szép kuka között el sem lehetett igazodni, igazán nem értette az ember, hogy mitõl szemetesek a városok, ha ennyi a szeméttároló.

Új típusú kólaautomaták
Új típusú kólaautomaták
Ilyenbe öröm szemetelni
Ilyenbe öröm szemetelni

 

A legszebb a békakirálynak formázott kuka (ld. képünkön), amelyet fõleg óvodáknak ajánlanak, hogy hamar megszokják a gyerekek a szemetelés helyes módját. Persze ezt a mûanyag békát hiába csókolgatják a lányok, nem lesz belõle királyfi, mint ahogyan a szemétbõl sem arany.

 

 

Meghökkentõ volt, hogy milyen vegyszer-arzenált vonultattak fel egyes cégek, az UFO-kinézetû tisztítógépekbe rengeteg féle színes, illatos és mi több, környezetbarát anyagot kell tölteni.

 

 

Több vállalkozó árult viszont olyan mikroszálas törlõkendõket, amelyekhez egyáltalán nem kell vegyszer!

 

 

A temetkezési vállakozók is szépen készültek, még kiállítás is volt. Bemutattak egy elmés koporsót, amelyet alul ki lehet nyitni, midõn eresztik le szegény megboldogultat, így a koporsót újra lehet hasznosítani.

 


Danger!

Puha és rózsaszín