Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent

Év: 
1997
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Kalas

A mozgalmár bekever c. alapbrosúra A mozgalom szervezetei részére a legális "nem jogi" eszközökrõl, gyakorlati alkalmazásukról és felhasználásuk jogi korlátairól. Jogszabálymutató + technikai tanácsok. A tartalomból: Egyesüljetek! - Sajtótermékek kiadása - Szórólapok osztogatása - Képeslapos akció - Falfirkálás - Plakátok überelése - Sajtómunka - Aláírásgyûjtés - Lakossági fórum - Lobbizás - Marketing munka - Nyomulni!!

Az ügyfél bekavar II. A másfél éve megjelent mozgalmi brosúrám folytatása. Központi téma továbbra is az "ügyfélkérdés" - de ezúttal az új környezetvédelmi törvény nyújtotta beavatkozási lehetõségek kitárgyalásával. A tartalomból: Az ügyféli jogállás fontossága - A "hatékony" ügyfél - Az ügyféli jogállás elismertetésének gyakorlati problémái - Ügyféli jogállás a Kvt. 98. ill. 99. paragrafusai alapján - Ügyfélképesség a "környezetvédelmi" és az "egyéb" államigazgatási eljárásokban - Az ügyfélképesség megerõsítése.

A brosúrákat Lajtmann Csabi rajzai vidámítják. Kiadója a REFLEX Egyesület, a KKA közcélú keret támogatásával. A HuMuSz gyõri címén kérhetõ.