Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Házi szappan

Év: 
1997
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Stranszki Vilmos

Az elmúlt tíz évben megnövekedett a szintetikus alapú háztartásvegyipari termékek köre, mennyisége. Mindez a humánvonatkozásban, az allergiás megbetegedések számának ugrásszerû növekedését, a környezetvédelmi szempontból pedig a környezeti terhelés nagymérvû emelkedését eredményezte.

A magyar tulajdonú Elsõ Hazai Háziszappan Kft. 1992 óta gyártja a természetes alapanyagú háziszappant, valamint a belõle készült szappanport. A gyakorlat azt bizonyítja, hogy használatukkal csökken a különféle allergiás megbetegedések mértéke. A szappanporral történõ mosás után a víz minden további nélkül locsolóvízként hasznosítható, illetve az élõvízbe beengedhetõ.

Az elõzõ két termék felhasználásával ma már jónéhány kiváló minõségû háztartásvegyipari termék készül, melyek megismertetésére, szélesebb piaci bevezetésére valamint az értékesítési csatornák kialakítására a Kft. vállalkozott. Szívesen veszünk minden olyan érdeklõdést, amely elõsegíti a termékek nagy mennyiségû és gazdaságos gyártását, terítését.

Bõvebb információ az alábbi számokon: 34/373-083, 34/373-069