Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Utazó kanapék

  • 2011. január 20.
  • Kump Edina

A Quattro Mobili – együttműködve a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal – bútor akciót hirdetett, melynek kedvezményezettjei a devecseri és kolontári vörösiszap károsultak.

A Quattro Mobili budapesti és valamennyi vidéki áruházában folyó promóció keretében, 2011. január 21-29. között, minden megvásárolt új ülőgarnitúra vagy kanapé esetén gondoskodik arról, hogy a vevő lecserélt, de jó állapotban lévő használt bútora a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a vörösiszap katasztrófa károsultjaihoz jusson el. A használt garnitúrák árát beszámítják az újonnan vásárolt árába, így a vevő a 10-15 százalék kedvezmény mellett juthat új kanapéjához.

Az új bútordarabot az üzletlánc szállítmányozó partnere, a Sprintcamion Zrt. viszi ki a tulajdonosokhoz az ország egész területén. Ekkor kerül sor a régi kanapé vagy ülőgarnitúra elszállítására is. Ezt követően a vörösiszap károsultak számára felajánlott bútordarabok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központi, budapesti raktárába érkeznek. Az együttműködés keretében összegyűlt, megfelelő állapotú kanapékat folyamatosan szállítják ki a vörösiszap katasztrófától sújtott Devecser és Kolontár rászoruló családjaihoz.

Forrás: http://www.btl.hu/