Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csereberéljünk ruhákat!

  • 2008. augusztus 01.
  • humusz
A divat jön-megy, a tavalyi ruha már nem sikk, új színek és új anyagok a "menõk" ráadásul kihiztuk, kinõttük, meguntuk azt, ami van... Ilyenkor aztán rakosgatjuk ide-oda a ruhákat, aztán pár év múlva a kukában (vagy jobb esetben segélyszervezetnél) kötnek ki. Most viszont.... most itt a lehetõség arra, hogy a megunt helyébe mást szerezzük, mert indul újra a cotcot ruhabazár, avagy ruha-cserebere!!! Megelõzés a köbön! A mottó tehát: NE DOBD KI, INKÁBB CSERÉLD EL!!!

 

A legutóbbi cotcot ruhabazár olyannyira jól sikerült a Corvin-tetőn, hogy megismételjük! Augusztus 10-én négy órakor ismét várunk benneteket a már hordott, de el nem használt, esetleg soha fel nem vett ruhadarabokkal, ékszerekkel, táskákkal, övekkel. 

Tapasztaltunk

Legutóbb egyetlen közös problémánk volt, ami nekünk is és nektek is gondot okozott: többen hoztatok olyan ruhákat, amiket tuti, hogy a nagyanyátok sem venne fől, de még 1967-ben se tette volna! Szóval nem gondoljuk, hogy a legutolsó divat szerinti cuccokat kell szabad prédává tenni, de olyan legyen, amibe legalább egyvalaki tuti beleszeret, hisz ennek így van értelme. Biztosak vagyunk benne, nem kell hangsúlyozni, hogy tiszta, izzadságfolt és szag nélküli göncöket várunk lányoktól, lányoknak. Bugyit ne hozzatok! A fiúk is jöhetnek legyezgetni a homlokunkat – mivel hőség lesz -  és hiúságunkat, mert tükör az sosincs elég!

Metodika

Ugyanúgy megy majd minden, mint a múltkor: osztályozzuk a ruhákat, ékszereket, kiegészítőket, cipellőket, s fizetségül üveggolyókat vagy gombokat osztunk, s igyekszünk gyorsannak lenni, mint a múltkor. Egy sima pamut póló ér egy golyót, egy ruha általában kettőt, attól függően, milyen állapotban van, no és persze van olyan is, amelyikért három golyót kaptok cserébe. Miután mindenki becseréli a ruháit golyókra, jöhet az őrületes turkálás. A megmaradt ruhákat nem kell hazavinni, rászorulókhoz juttatjuk el, persze haza is vihetitek, végül is a ti ruhátok. 

Cserebere fogadom, legközelebb:

2008. augusztus 10- délután 4, Corvin-tetőn

 

 

Forrás:  COTCOT