Schumacher fűnyírója

  • 2007. november 20.
  • humusz

Hozzászólások

hány körig bírja egy gumival?

attól függ, hova húzza :-)

Elvetemült formatervezés, elvetemült emberek részére.

nemá! nagyon zsír! A drágám a kölykök óta szeretnék egy olyat, amit kerti székben ülve távirányítóval vezérelhetek, és megy magától!

AttiM: Létezik olyan, amihez távirányito sem kell, teljesen magától működik. Érzékeli füvet, akadályokat, ha az akksi lemerül akkor rácuppan a dokkolójára és feltöltődik majd megy vissza dolgozni... valami svéd cég oldalán láttam. Nekem nagyon tetszik, csakhát jelenleg még nagyon drága.

Állat. Szerintem lassan, de biztosan Magyarországon is megvan már az a vásárlói réteg, aki többé nem érzi magát embernek enélkül. Kerül amibe kerül....

a gyerek kezébe adod egy "futam" alatt le is nyírná helyetted a gyepet

XD a gyerek elkezd gyorsan menni vele mintha forma 1 en lenne elesik, levágja a fejét jön apja nyerté kisfiam egy inyen öngyilkosságot és még a fűt islenyirtad XD

Ha jól nyír és nincs hátránya a normál fűnyíróhoz képest, akkor miért ne? Ja, hogy hatszor drágább? Na és, a 260 milliós 1000 lóerős autót is adtak már el. Ha azt megfizették, akkor ahhoz képest ez már nem olyan gáz. Ez legalább talán nem szennyez többet a normál fűnyírónál, ellenben az autóval.

Kell egy ilyen

Szab, én is ismerek ilyet, úgy hívják, kecske:P

Neken jó a kasza

Jobb alsó sarokban ott az aláírás. Méghozzá annak az illetőnek az aláírása, aki photoshoppal összerakta a képet.

Egyébként a Husquarna gyárt napelemes fűnyírót ami magától mozog és 4-10cm között állítja a vágási magasságot. Ott egy hozzá való zsinorral lehet megóvni amit nem akarsz levág(at)ni. De Sch umacher soha nem ment fekete színű autóval akkor már inkább Senna ő ment hasonlóval.

E nem Scumacheré,hanem Emrson Fittipaldié!!!!!!

Ő volt lotusos,ez pedig majdnem ugyanolyan.

Új hozzászólás