Hátvakaró

  • 2007. december 02.
  • humusz

Hozzászólások

Szingliknek biztos fontos, ha a tusfürdőtől kiszáradt a bőr a hátukon.

Én néha éjjel felkelve keresem elő (igaz, nekünk fából van). Férjem is van meg két gyerekem (nem értékelem egyébként az ilyen aszociációt).

mi egymásnak vakarjuk

A város két végéből is? Vagy éjjel ezért felébreszted?

ha éjjel _ezért_ felkeltenél, befizetnélek egy bőrgyógyászhoz

olyan erős viszketés, ami álmából felkelti az embert, már gyanús. Főleg, ha rendszeres. Nekem még nem volt, de biztos valami nyavalyára gyanakodnék.

Ez nagyon jó dolog! próbáljátok ki egyszer!

Gyakran kelek fel éjjel, két gyerek van, az egyik még csak pár hónapos - nem a hátviszketés ébreszt fel. Kipróbáltam a vakarást a szekrény sarkánál (nem volt kéznél a hátvakaró), nem sokat ért. Nem lélekemelő téma, de itt ez a tárgy most. Alapvetően száraz a bőröm, ami a tél beköszöntével fokozódik - ezzel a bőrgyógyász sem tud mit kezdeni - szóval nekem továbbra is hasznos, és nem tudok olyanokkal mit kezdeni, akik azt szólják le, amire nincs szükségük, nekem pedig van. Biztos én is találnék az itt ellenzőknél olyant, amit teljesen feleslegesnek találok, mert nekem nem kell...

(amenek ajánlom hogy igyon sokat, és ne vakarja, mert csak rosszabb lesz) Amugy én elérem a hátamat, nem tudom az átlag hogy van ezzel.. akinek nemmegy alapból, de nagyon érdekli a dolog, annak ajánlom a jógát.

A jótanácsokat osztogatni lehet - kedves Vera, talán nézzen körül a környezetében, ott okos megoldásokat kereshet, de nekem a hátvakaró tökéletesen megoldja ezt az apró problémát - és kevésbé időigényes, mint a jóga. (Megjegyzem, mindig is irritált, ha vadidegenek okoskodással akartak, feleslegesen segíteni vadidegeneken.)

Ez hátkapa?

Szerintem jó ötlet

Fából jobb lenne. Bár a fa is egyre jobban fogy. Ha az ember férje kamionos, és kiütései vannak a melegtől, beválhat. Régebben lehetett kapni olyan gyerekhomokozó készletet, amiben hosszabb nyelű gereblye volt. Az is jó volt. Főleg, ha olyan sincs mindennap kéznél, aki legalább testápolóval bekenné.

Egyszer egy barátom annyira rászokott, hogy szinte éjjel-nappal vakart. Nagyon veszélyes! ( mint a sex )

nekem is van :) én kifejezettem szeretem, hasznos, és hiába van a zuram, én sem keltem fel ezért, ha ő esetleg már alszik, mikor nekem viszket a hátam ;) ame, akinek nem inge, ne vegye magára - mert még tán attól is viszketne, ugye... :)

Hahaha - nagy poén volt. Te meg magad vagy a tökély, örülj neki. Attól nekem ez még hasznos. És milyen jó, hogy nem futószalagon gyártott egyentermékek vagyunk, akik mindenben egyformák, egy az örömük, egy a nyűgük. Persze vannak, akik csak a saját bűvkörükben gondolkodnak, mintha a föld kizárólag őértük forogna. Több empátiát, malac.

a bolha csípje meg, már megint viszket!

szerintem itt nem az empátia a téma... mellesleg a reklám ellentmond a valóságnak - nem baj, ha nem érti ame.

Itt arról van szó, hogy hasznos vagy haszontalan-e valami. És ez azért nem egyértelmű, bele lehet olvasni egy rakás más példa beírásaiba. Én is néztem egy-kettőnél nagyot, hogy "minek az", de elfogadtam, hogy van, akinek segít. Így nem kezdtem el okoskodni, hogy márpedig az akkor is fölösleges, mert nekem nincs rá szükségem. És itt lép be az empátia, nem baj, ha nem érti 1valaki.

De szerintem itt nem maga a tárgy hanem a papagájos dizájn a gáz.

Anyósomnak a lapátnyél is megteszi!

:-)))))

Nekem jó lenne a papagájos is nekem elég sokat viszket a hátam és a fa az vnem jó,mert nekünk olyan van, egy ismerőstől kaptuk.

Új hozzászólás