Antennamatrica mobilra

  • 2007. november 28.
  • humusz

Hozzászólások

valakinél ez működik?

Igen valóban működik. Arra találták ki, hogy egy műszaki vénával kevésbé megáldott balek sok pénzt a kasszánál hagyjon érte. Sikerült. Egyéb iránt ha térerőnövelés a cél az nem fog menni. Jobb vétel elérhető külső jó nyereségű antennával.

ha a fülcimpádra ragasztod, jobban hallod a borosbocskort.

ha nem használ, vegyél kettőt, hármat...

Nem működik, próbáltam már hasonlót. A térerő független a telefontól, azt nem lehet növelni. Ha jól tudom hivatalos laborban is bemértek néhány ilyet, és semmi hatásuk nem volt. Ellenben néhányan meggazdagodtak belőle.

akkora marhaság, mint ide a gyár (kina tuti). A külső antenna sem teljesen igaz: A mobilokon olyan antenna van, ami nagyjából minden irányból azonos erősségel vesz (közel izotróp). Ha ezt a tulajdonságot meg akarod tartani, akkor NEM lehet a vételi képességét javitani. Csak úgy lehet, hogy egyik irányban jobban, másikban rosszabbul fog venni, akkor meg tekerheted a fejedet körbe körbe :D Meg ahhoz nagyobb antenna kéne ennél.

Na én nem raknám rá most kaptam a férjemtől új telót egy hete és beépített az antennája és kétszer hozzá nyúltam nem nagyon jön be a rádió én nem ragasztanék rá ilyent, mert még a bőrfelületű aksi fedő tiszta ragacs lenne nem ér annyit, meint egy új aksi fedő.

Új hozzászólás