Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öngólmenü

Év: 
1998
Szám: 
Nyár
Szerző: 
böficica

Van ugyebár a GÓLmenü. A fociVB körötti felhajtást egy McDonald's-féle lánc kapásból át tudja számolni profitra.. Szögletek száma szorozva a sárga laposokkal, nézõszám a négyzeten mínusz idõntúli tizenegyesek, osztva a lesállások gyökével, az aszongya hogy annyimint GÓLmenü a Mekiben!!! Jöjjön csak be hozzánk a balek. Zenénk akár a hangszerelt bírófütty, légkondink fuvallata a szögletzászlót idézi, tányérunk és poharunk eldobó, mint a taccs, áraink pedig - a párizsi jegyárakhoz képest - igencsak méltányosak. Szóval promóciós GÓLmenü! Ez kell most a magyarnak!.

Ehetõ fényképezõgép

Ehetõ fényképezõgép

Már elnézést az ünneprontásért, de eszembe jut az elõzõ (májusig aktuális) menü. A szülinapi. A 999.- Ft-os, ahol a sültkrumpli mellé egy fényképezõgép is dukált.. Egy igazi eldobós Kodak. Szóval az ember ellõ vele egy tekercs filmet, lehetõleg ott helyben a burgermosolyú hepiemésztõkön, és bevégeztetett. Szétfeszíti a gépet, a film mehet elõhivatni, a mûanyagtest pedig a szemétbe (47 g/db). Szülinapi szemét. Ejnye, bejnye - és mindez a környezetvédelem élharcosánál, az ózónlyuk megmentõjénél a szelektív hulladékgyûjtés úttörõjénél!

Nem tudom az akció mennyit hozott a konyhára, de "píárilag" bizony Mcint öngólt lõttek. Mester, mester! Ezek itt égetik a csapatot! Nem kellene már ezt a garnitúrát lecserélni? Dizájnostul, köcsögdudapoharastul, taplókajástul?