Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

HuMuSz-kiállítás 3.0

Év: 
2001
Szám: 
Ősz
Szerző: 
mese

Elkészült a HuMuSz és az Energia Klub kiállításának harmadik verziója a budapesti Állatkert Szarvasházában. A Túlélõházat ezúttal a következõképpen alakítottuk át:

 

az alsó szintet teljes egészében egy lakásnak rendeztük be. Itt játékok találhatók és néhány alapvetõ információ arról, hogy egy háztartásban szerintünk mit lehetne tenni egy fenntarthatóbb életmódért (vagy a pesszimisták kedvéért: a pusztulás lassításáért). Ezt az (alap)szintet elsõsorban gyerekeknek készítettük.

Az emeleten egy hagyományosabb kiállítás található bõvebb tájékoztatókkal, fõleg az energia témakörébõl. Továbbra is itt kap helyet a filmvetítés (Szemétegyfilm) és a HuMuSz hulladékos CD-ROM-jának bemutatása is.

Elõre bejelentkezett csoportoknak ezentúl is tartunk tárlatvezetést. (A csoportok vezetõit kérjük, hogy legalább (!) egy héttel a tervezett idõpont elõtt jelentkezzenek be.) A csoportok kedvezményes állatkerti belépõje: hétköznap 200 Ft/fõ, hétvégén 400 Ft/fõ. Jelentkezés: 363-3779/171 mellék. Szerintünk érdemes eljönni és túlélni.