Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hülyülés tünetei

Év: 
2001
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Gyűjtötte: Zaja Péter

 

 

"A lejárt felhasználási idejû szereket sohase dobjuk a szemetes edénybe, .hanem folyó- és állóvíztõl távol, legalább fél méter mélyen ássuk el. A vegyszerek zacskóját, zsákját, üveg-, mûanyag és fémedényeit se dobjuk ki, hanem égessük el vagy ássuk el mélyen." Prohászka Ferenc: Szõlõ és bor, 15. kiadás (1993)

Esetleg a szõlõtõkék közé. Környezettudatosabban gondolkodó honfitársaink zöme - köztük az elemet az iskolai gyûjtõládába cipelõ gyerekek - álmukból felriadva is tudják, hogy a veszélyes hulladékokat külön kell gyûjteni, és ártalmatlanító helyre juttatni. Talán aktualizálni kellene a könyvet, mielõtt Magyarország szõlõgazdái országszerte lejárt szavatosságú mérgeket kezdenének elásogatni kertjük végében.

ELTÜNTETJÜK MOBILTELEFONJÁT!

A fülben elhelyezhetõ, miniatûr - 15 mm - es indukciós vevõkészülékkel tiszta, érthetõ kommunikáció válik lehetõvé zavaró vezetékek nélkül, miközben mindkét keze szabadon marad. Ha fontos Önnek a szabad mozgás vagy éppen a diszkréció, a Phonak Communications a legjobb választás."

e-természet

E-mail, e-business, e-marketing után immár itt az e-természet is. Ezt is megértük. Éppen ideje, mert a valódi Természet úgyis pusztulófélben van.

silly

A természet szépségei iránt érdeklõdõ látogatók 280 fényképet találnak a (...) oldalon. (Forrás: Kreatív Online, a kifejezés tõlük származik)

Vajon milyen üzemanyagot tankolnak azok, akik igazán rajonganak a termézetért?

semmilyet