Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

18529904-2-08

18529904-2-08
Év: 
1998
Szám: 
Tél

A HuMuSz is beszáll a nagy népi vetélkedõbe, amelynek a lényege, hogy ki bír több magyar polgárt rávenni, hogy befizetett adójának 1%-át éppen neki utaltassa.

 

Most, hogy Pepó miniszter gálánsan felajánlotta a környezetvédelmi termékdíjakból befolyt összeget a központi költségvetésnek, kezdünk rászorulni tagjaink, olvasóink, szimpatizánsaink támogatására.

 

 

Kérjük, gondoljon ránk, amikor kitölti adóbevallását, utaltassa a HuMuSz-nak befizetett adójának 1%-át!

 

 

Elõre is köszönjük! Környezeti nevelésre, hulladék megelõzési programokra és kiadványokra fogjuk fordítani.

 

 

Mivel az APEH nem árulja el, hogy kitõl származik a befizetett összeg, nem fogjuk tudni személyesen megköszönni. Mégis arra kérjük, támogasson minket! Köszönjük!

 

Örökös elõfizetés

Más formában is támogathat minket: a KukaBúvár örökös elõfizetésével. 5000 Forint egyszeri befizetése esetén örökké küldjük Önnek a lapot! Egyéb szakmai kiadványainkat is ingyen küldjük örökös elõfizetõinknek.

Pártoló tagság

A HuMuSz õszi közgyûlésén alapszabályt változtatott. Ezután lehetõségünk lesz pártoló tagokat (nem magánszemélyeket, hanem cégeket, vállalkozásokat és alapítványokat) felvenni a szövetségbe. A társadalmi szervezetek közül elsõként egy etikai kódexet dolgoztunk ki, amely tartalmazza pártoló tagjainkkal szembeni elvárásainkat. Minden jelentkezõ vállalkozást "átvilágítunk", majd különmegállapodást kötünk vele. A pártoló tagság nem feltétlenül jelent anyagi támogatást!

Legyen büszke rá, hogy a HuMuSz pártoló tagja!