Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 20 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zöld Könyvparádé

  • 2004. szeptember 07.
  • humusz
Több budapesti és vidéki környezetvédõ szervezet környezetvédelmi témájú könyvekkel, ingyenes kiadványokkal, és játékokkal várja azokat az érdeklõdõket a Könyvparádé 2004 kiállításon, akik szeretnének mindennapi életvitelükkel is hozzájárulni környezetünk védelméhez.
A rendezvényre látogatók többek között az állatvédelemről, a megújuló energiákról és az energiahatékonyságról, az élelmiszeradalékokról, a kémiai biztonságról, a fogyasztói társadalomról, valamint a globális ökológiai kérdésekről tájékozódhatnak a standon kínált könyvekből, prospektusokból, videokazettákról, oktatócsomagokból, plakátokról és folyóiratokból. A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) kiadványai közül többek között megtalálható lesz Tudatos Vásárló magazin is.

A Könyvparádén debütál Naomi Klein világhírű könyve, a globális fogyasztói társadalom emberi jogi és gazdasági problémáit feszegető NO LOGO - a TVE és az AMF Kft. kiadásában (www.nologo.hu ).

A környezetvédők 2004. szeptember 9-12. (csütörtöktől és vasárnap) között, 10-20 óráig várják kíváncsi olvasóikat a WestEnd tetőteraszán (Budapest, Váci út 1-3.).

A környezetvédő standot a Tudatos Vásárlók Egyesülete szervezi, és az Ökotárs Alapítvány támogatja.

Tudatos Vásárlók Egyesülete
www.tudatosvasarlo.hu
1013, Budapest, Döbrentei u. 10.
tel/fax: 1/ 375 5460