Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap 2014.

  • 2014. augusztus 08.
  • Bogi

Dr. Vakarcs Károly és ÁfonyaA Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap véleményünk szerint nagyszerű kezdeményezés, hisz számtalan tanulmányt olvashatunk a házikedvencek nyugtató, stresszlevezető hatásáról - amit mi magunk saját bőrünkön tapasztalhatunk nap mint nap, hála Áfonyának, az ügyfélszolgálati asszisztensek gyöngyének, és Pankának, a professzionális komposztbevizsgálónknak.

Ebből kifolyólag teljesen természetes volt, hogy csatlakozunk a kezdeményezéshez, aminek legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet a kóbor állatok szívszorító helyzetére, illetve ahogy azt a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület felhívásában olvashatjuk:

- a csatlakozó vállalatok anyagi ráfordítás nélkül támogatnak egy jó ügyet,

- erősítik a közösségi szellemet,

- valamint a cégről pozitív kép alakul ki a munkavállalók és partnereik szemében.

Ki tudna ellenállni egy ilyen ajánlatnak? :)

 

A fentieken kívül - hogy az állatvédő szervezeteknek is jó legyen - gyűjtést rendezhetnek a kutyabaráttá váló munkahelyek a számukra kedves szervezet(ek) részére.

A Humusz Szövetség 2 állatvédő csapatot is támogat gyűjtéssel: 

- az Állatmenhely Nyílt Alapítványt Cegléden

- illetve a Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesületét

 

Míg a derecskeiek tápot, takarókat, felszereléseket (tálak, nyakörvek, nagykiszerelésű élősködők elleni készítmények, stb.) várnak, a ceglédi csapat egy megnyert komoly pályázathoz szükséges önrészre kalapozna.

Így a felhívásunk a következő:

Ha van otthon feleslegessé vált, de még használható kutya/macska felszerelésed, vagy inkább táppal, konzervvel támogatnád a menhelyeken lakó állatok ellátását, esetleg pénzbeli adománnyal járulnál hozzá egy pályázat önrészéhez, úgy szeretettel várunk augusztus 15-én, pénteken, a Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni nap keretén belül a Humusz Házba! Az adományokat két szintén örökbefogadott kutyánk, Áfonya és Panka várja és köszöni meg pacsival a további gazdikereső ebek nevében!

 Áfonya és Panka kutyákok