Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

TC csomagolásgyűjtő iskolai verseny

  • 2014. szeptember 30.
  • Ressinka Agnes

A TerraCycle Chips Brigád elnevezésű, csomagolásgyűjtő programjához csatlakozva sós ropogtatnivalók zacskói gyűjthetők és küldhetők vissza újrahasznosításra ingyenesen.

A programban bármilyen márka sós snack termékének (sós keksz, sós pálcika, pattogatott kukorica, chips, magvak stb.) műanyag alapú csomagolása gyűjtendő. A csomagolásokért a vállalat egységenként kétszáz pontot, (azaz két forintot) ír jóvá a gyűjtők számláján, amelyet egy általuk megválasztott alapítvány vagy nonprofit szervezet javára fordíthatnak.
Részletek a Chips Brigád oldalán: http://bit.ly/ChipsBrigad

2014. szeptember 20. – 2015. március 20. közt tartandó Irány a suli! gyűjtőversenyben Magyarország összes általános - és középiskolája, illetve felsőoktatási intézménye részt vehet.

Részletek: http://bit.ly/irany_a_suli


Díjak:
1. A Chips Brigádban csomagot beküldő intézmények között havonta értékes sportszereket sorsolunk ki.
2. Az első tíz iskola, amely összesen tíz kilogrammnyi sóssnack-csomagolást küld be a verseny időtartama alatt, garantált nyereményben részesül: díjuk egy-egy labdacsomag, amely öt kosárlabdát, öt röplabdát és öt focilabdát tartalmaz.
3. A verseny ideje alatt a legtöbb csomagolást beküldő oktatási intézményt egy 250.000 forint értékű iskolazöldítési programmal jutalmazzuk.

Csatlakozás:
A Chips Brigádhoz bárki ingyenesen csatlakozhat, aki regisztrál a www.terracycle.hu oldalon, és a Chips Brigád oldalán (http://bit.ly/ChipsBrigad) a CSATLAKOZOM gomb megnyomásával belép a Brigádba.
Ahhoz, hogy intézménye az Irány a suli! gyűjtőversenyben indulhasson, fontos, hogy oktatási intézményként regisztráljon, vagyis a regisztrációs űrlapon a Szervezet neve és a Szervezet típusa mezőkben feltüntesse az iskola adatait.
A versenyben a Chips Brigád minden olyan gyűjtőhelye automatikusan részt vesz, amely oktatási intézményként regisztrált, és a verseny időtartama alatt csomagot küld a Chips Brigádban.

Kapcsolat:

Pakot Renáta

email: [email protected]

tel: +36 30/568-7972

Forrás: http://www.terracycle.hu/hu/pages/irany_a_suli.html