Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őszi garázsvásár és nyílt nap

  • 2017. szeptember 30.
  • Csilla

A Humusz Ház kertje megújul, és ennek alkalmából szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt egy közös ünneplésre október 7-én, szombaton. Garázsvásár mellett közös főzés is lesz a kertben, megismerheted a Humusz munkásságát és kellemesen elcseverészhetsz környezet-barátaiddal. 

A Humusz Ház és kertje igazi Zöld Oázis a város közepén. És ezt szeretnénk minél többetekkel megosztani!

Az eddigi sikereken felbuzdulva szezonzáró garázsvásárt szervezünk, ahova jelentkezni ezen a linken keresztül lehet eladónak. Várunk bármilyen ép, tiszta állapotban lévő, működőképes tárgyat, műszaki cikket, ruhaneműt, játékot, könyvet, amit még jó szívvel adnál el másnak. Asztalokat, ill. sátorhelyeket korlátozott mennyiségben tudunk csak biztosítani!

 

garázsvásár

A garázsvásár mellett azonban egy nyílt napot is tervezünk bográcsozással egybekötve, hogy mi is megismerhessünk Titeket, ill. lássátok, mi is az a Humusz, kik vagyunk és tulajdonképpen mivel is foglalkozunk. A rendezvényre külön meghívó, regisztráció nincs, mindenkit várunk sok szeretettel!

Bográcsos egytálétel lesz a menü, szörpöt, teát is biztosítunk adománybüfé keretein belül, de ha szeretnél hozzájárulni az eseményhez valami finomsággal, ne tartsd magad vissza. :)

 

Időpont: 2017. október 7. 10:00-18:00 (időjárás függvényében az időpont változtatás jogát fenntartjuk!)

Helyszín: Humusz Ház (XI. kerület, Saru utca 11.)

 

Kérdés esetén a humusz (kukac) humusz.hu e-mail címen vagy a 1/386-2648 telefonszámon elérsz bennünket.

 

Kedvcsináló képek:

bográcsozás a Humusznál   zöld oázis  garázsvásár   Humusz csapat