Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magnet KAP 2016 - szuperek vagytok!

  • 2016. május 27.
  • Bogi

Ugyan még félúton sem tartunk a rendelkezési időszakban (aminek június 12-én lesz vége), de ti már így is nagyobb összeggel támogattatok minket, mint eddig bármikor! Szuperek vagytok!! A KAP-ból kapott összeget teljes egészében a tulsokcucc.hu oldalunk népszerűsítésére fordítjuk, hogy minél több emberhez eljusson a hulladékcsökkentés és társadalmi jó cselekedet ezen lehetősége. De van ám egy titkos vágyunk is...

... ami nem más, mint egy megfelelő méretű raktár bérlése a tulsokcucc.hu-n felajánlott tárgyaknak. A raktárral nagy segítséget nyújtanánk azon felajánlóknak, akiknek záros határidőn belül kell megválniuk a tárgyaiktól, a fogadók pedig a szállítási költségeiket tudnák csökkenteni, ha egy központi helyen lenne elérhető több felajánlás.

A raktár bérléséhez viszont a KAP maximális összege körüli támogatásra lenne szükségünk - vagy egy olyan raktártulajra, aki kedvezményes áron a rendelkezésünkre bocsájtja a tárolóhelyiséget. A Magnet ügyfelei az első feltétel teljesítésben segíthetnek, de ha van bárkinek a Humuszhoz közeli (XI. kerület környéki) elfekvő raktára, ami a fentieknek megfelel, a feltétel második felét is kipipálhatnánk :)

A Magnet KAP támogatói felületét itt éritek el.

KÖSZÖNJÜK! :)

 szeretnénk egy raktárt