Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Küldj egy egészséges selfie-t!

  • 2017. szeptember 12.
  • CsViki

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet "Ökokedvenc" címmel fotópályázatot hirdet, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az ökológiaiélelmiszerek széleskörű fogyasztásának fontosságára.

 

 

 

Ökokedvenc fotópályázat

 

Mit értünk öko élelmiszer alatt?

Olyan alapanyagokat és feldolgozott termékeket, melyeket az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint állítottak elő, vagyis olyan növényekből készültek, melyeket kémiai növényvédőszerek és műtrágyák használata nélkül, talajon termesztettek, ill. olyan állatokból, melyeket nem kezeltek megelőző jelleggel antibiotikumokkal, és tartásmódjuk teljes mértékben megfelel az adott állatfaj mozgásigényének, természetes viselkedési szükségleteinek (pl. tud kapirgálni, túrni, futni). További információ az ökogazdálkodás fogalmáról itt található: http://biokutatas.hu/biogazdalkodas/alapfogalmak.

 

Küldj egy selfie-t, a kedvenc öko élelmiszereddel! Evés-ivás vagy épp fürdés közben, a kertben, szüretkör, utazáshoz készülődve, a kutyát etetve, családi túrán, akár koncerten tombolva. Bárhol, bármikor, csak bio legyen! Minél kreatívabb a helyszín, a történet és a fotó, annál nagyobb az esélye az első helyezésnek!

 

 Feltételek:

- csoportos vagy egyszemélyes selfie is küldhető

- konkrét márka megjelenítést nem tudunk elfogadni

- a fényképek a feltüntetett elektronikus beadási mód mellett

·         a személyes Facebook oldaladon történő #ÖMKi, #ökokedvenc címkékkel megjelenítve,

·         és a fotópályázat leírásának megosztásával együtt érvényesek,

- csak teljes névvel és selfie-címmel beküldött és posztolt képeket tudunk elfogadni.

 

Pályázatok beküldése: [email protected]

Határidő: 2017. szeptember 19.

 

A legkreatívabb képeket kiállítjuk az ÖMKi standjánál a 2017. szeptember 19-24. között megrendezett Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK), ahol a szakmai zsűri és az érdeklődők szavazatai fogják eldönteni, hogy ki kapja a nyereményt Szakmai és Közönség Díj kategóriában. A nyerteseket e-mailben és Facebook bejegyzésben értesítjük.

Nyeremény: A terényi MagosVölgy ökológiai gazdaságból származó egészséggel teli, ízletes és kiadós bio zöldségkosár!

 

A pályázaton résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy az ÖMKi Nonprofit Kft. a beküldött és posztolt képeket – az alkotó nevének feltüntetésével – elektronikus és nyomtatott kiadványaiban, közhasznú tevékenysége keretében, bármikor felhasználhatja.

 

 

Forrás: biokutatas.hu