Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 19 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kuka helyett javítóműhely

  • 2005. február 11.
  • humusz
Eltört a cipõtalp. Hát ez klassz. Akkor most mi is a teendõ? Induljunk a kuka felé s laza csuklómozdulattal tüntessük el benne a lábbelit? Vonuljunk be az elsõ üzletbe és vegyünk helyette másikat? Lehet így is - ez amolyan "fogyasztósdi" mókuskerék. De azért van itt valami más is, amit megtehet az egyszeri cipõtulajdonos. Elmehet a cipészhez.
"Sziasztok!

Két éve használt cipőm talpa "eltörött" a lábfejek magasságában keresztben. Ez még önmagában nem tartana számot érdeklődésetekre, ám az igen, hogy van Budapesten egy cipész bácsi, aki vulkanizálással egy újat varázsol a régi helyére - mondhatom varázsol, mert ő az egyetlen, aki ilyet vállal, hogy ne kelljen kidobni a cipőt, amikor meg is lehet javítani, s olyan ritka ez a szemlélet, mint manapság a varázslók. Minden más cipész azt tanácsolta, hogy dobjam ki a régit és vegyek újat - most úgyis vannak akciók...

A "jófej" - és talán egyetlen egész Magyarországon? - bácsi címe: Budapest VI. ker. Szondi u. 87. (a Szondi és Rippl-Rónai u. sarkán a Városligetnél)
Nyitva: H-Cs:10-18 h, P:10-16 h
tel/fax: 269-0577 (faxolhattok is neki...)

üdv Levente felújított-régi-cipő tulajdonos

Ui: a 2 talp vulkanizálása 3600 Ft-ba került"

Köszönjük a beküldött hírt a Humusz és a Kukabúvár Egyesület nevében!