Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Konyha Könyvtár

  • 2016. szeptember 27.
  • sklania

Te is szerettél volna már igazi, roppanós tetejű creme brulee-t készíteni, vagy kipróbálni, milyen lehet házi tésztát nyújtani, de volt meg hozzá az eszközöd?

A konyhai kisgépek sokszor drágák, ráadásul sok helyet foglalnak, pedig csak néha-néha használjuk őket. A Felelős Gasztrohős Alapítvány új projektje, a Konyha Könyvtár éppen erre kínál majd megoldást: a konyhai eszközöket kibérelheted és kipróbálhatod, ezzel pedig pénz és helyet spórolhatsz. Ráadásul még a környezeted is véded, hiszen ha többen használunk valamit, kevesebbet kell gyártani belőle!

 Az ötlet célja egy olyan rendszer kialakítása, amelyen keresztül egyszerűen bérelhetsz olyan konyhai gépeket, amiket nem szeretnél megvenni és ide-oda rakosgatni. Foglald le online, men el érte vagy szállíttasd házhoz, és főzz úgy, ahogy még soha! Ha pedig nem tudod, hogy kell használni a szerkezeteket, vagy egyszerűen társaságra vágysz, vegyél részt az egyik szakértői előadásunkon vagy közös főzőórán!

A Felelős Gasztrohős csapata olyan projektet szeretne megvalósítani, ami számotokra hasznos, ezért kérik, töltsétek ki az alábbi rövid kérdőívüket, és mondjátok el nekik a véleményeteket: http://konyhakonyvtar.gasztrohos.hu/regisztracio/