Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsonyi gyűjtés a gödi TOPhÁZ számára

  • 2015. január 08.
  • Bogi

A korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdetjük karácsonyi gyűjtésünket; ezúttal a gödi TOPháZ lakói számára várjuk a felajánlásokat. Elsősorban ruhaneműre, főként zoknira, valamint környezetbarát tisztálkodószerekre; szappanokra, dezodorokra van szükség.

"A TOPhÁZ Speciális Otthon 1977. november 1-jén - Pest megye első ilyen jellegű intézeteként - kezdte meg működését Gödön 100 férőhellyel, az értelmi fogyatékos, mozgás- és halmozottan sérült gyermekek ápolására, gondozására átalakított egykori Schaffer-kastély épületében. (...) Jelenleg egy viszonylag új program keretében a főépület 5 gondozási egységében 199 lakó él, az életkor, a nemek, valamint a mentális és fizikai képességek szerinti elosztás figyelembevételével. A Lakóotthon I-nek nevezett gondozási egységben 10 sérült lakó mindennapi, személyre szabott segítése történik, a Lakóotthon II-ben pedig 11 értelmileg akadályozott kiskorú ellátása, fejlesztése és az életre való felkészítése zajlik."

További információ az otthonról: http://www.pmik.hu/index.php/vintezmenyek/szocialis/84-szocialis-intezmenyek/136-tophaz-specialis-otthon

A gyűjtés keretén belül tehát praktikus, jó állapotú, hordható ruhaneműt (a nercbunda és a falatnyi bikini ezúttal maradjon otthon), valamint zoknikat  várunk minden méretben és hosszban! A tisztálkodószerek finom illata a vak és gyengénlátó lakók számára jelent különösen nagy örömöt, ha ezen felül még a termékek környezetvédelmi és hulladékos vonatkozására is odafigyelünk (azaz nem agyoncsomagolt és/vagy veszélyes hulladéknak minősülő hajtógázas dezodorokat vásárolunk), mindannyian megajándékozottnak érezhetjük magunkat!

A felajánlásokat a 2015. január 9-ig a Humusz Házba (1111 Bp., Saru u. 11.) várjuk, nyitva tartási időben (H-P 9:00-16:00).