Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bea Johnson ismét Magyarországon

  • 2018. május 02.
  • Csilla

Ráadásul nem is akármi miatt jön el Budapestre a zero waste életmód képviselője! Május 4-én kerül bemutatásra magyar nyelven megjelent könyve, a Zero Waste Otthon. Ne maradjatok le a személyes találkozásról és dedikálásról!

Tavaly márciusban tartott előadást az Ecolife szervezésében Bea Johnson (itt számoltunk be róla), ahol nyilvánvalóvá vált, hogy hazánkban is egyre többen érdeklődnek a zero waste életmód iránt. Egy év telt el, és könyve magyarul is megjelenik Zero Waste Otthon címmel a Tericum Kiadó jóvoltából.

Ennek örömére látogat el Budapestre ismét Bea Johnson, hogy dedikálással egybekötött beszélgetésre kerüljön sor május 4-én 18 órától a Libri Könyvpalotában. Részletes Facebook esemény itt érhető el.

A dedikálás előtt a Humusz a hulladekmentes.hu oldallal közösen fog interjút készíteni Beával, amelyet honlapunkon is meg fogunk osztani. A könyv pedig meglepetéseket is tartalmaz! Elolvasásnál semmiképpen ne hagyjátok ki az elő- és utószó szekciót. ;)

Ha szeretnétek egy ingyenes dedikált példányt nyerni, akkor pedig kövessetek bennünket Facebookon is, és írjátok meg hozzászólásban, mi mindenben segített nektek a Humusz a hulladékcsökkentésben! (Figyelem! A játék csak Facebookon él.)

Zero Waste Otthon