Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bea Johnson Budapesten

  • 2017. február 24.
  • Csilla

A nulla hulladékos életmód kiemelkedő alakja, Bea Johnos látogat el Budapestre, és előadás keretében számol be tapasztalatairól, oszt meg praktikus tanácsokat az Ecolife rendezte eseményen. A hazai nulla hulladék mozgalmat a Humusz fogja képviselni.

A Zöld Hősök előadássorozat első állomásaként Bea Johnson, francia származású, Amerikában élő blogger és író, a hulladék- és pazarlásmentes életmód egyik legjelentősebb képviselője Budapestre látogat, és egy előadás keretében osztja meg praktikus, könnyen megvalósítható ötleteit és lelkesedését.

Időpont: 2017. március 22., szerda, 17:00-20:00
Helyszín: ELTE Gólyavár, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4.

Elképesztő, de igaz: Bea Johnson családja pusztán 1 liter hulladékot termel egy év alatt!
Hogyan jutottak el idáig?
Vidám, vizuálisan gazdag prezentációban tárja fel titkait és fortélyait a zéró hulladékról, illetve beszél a megpróbáltatásokról, sikertelen próbálkozásairól is, melyek a hulladékmentes élet felé vezető úton kísérték.
Bea Johnson szenvedélyes előadásairól a világ legnagyobb cégei és legnevesebb médiumai nyilatkoznak elismerően. Mozgalmának lényege, hogy a minőségi választások, és nem a lemondás vezetnek a kevesebb szeméthez otthonunkban és a nagyvilágban.

A sztárelőadó mellett magyar „zöld” szakemberek és cégek is érdekes témákkal várják a vendégeket, akikkel a közéleti és politikai TV-műsorok ismert vezetője, a szintén „zöldgalléros” Bombera Krisztina folytat majd kerekasztal-beszélgetést. A rendezvény előadói, felszólalói:

  •     Bea Johnson
  •     Dorogi Gabriella (FKF)
  •     Erdős László (MTA)
  •     Kump Edina (hulladekmentes.eu)
  •     Urbán Csilla (Humusz Szövetség)
  •     Vadon János (Morning Show)


Bea Johnson előadása szinkrontolmács közvetítésével magyarul is hallgatható lesz.

Ajánljuk a rendezvényt mindenkinek, aki szeretne egy kis odafigyeléssel tenni gyermekeink és unokáink élhető jövőjéért, illetve saját tartalmasabb életéért.

Jegyek és további információk: http://ecolifegroup.hu/events/bea-johnson

Nulla hulladék életmód