Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az asztali lámpa, amit egy bringamániás imádni fog

  • 2017. május 25.
  • CsViki

Egy magyar designer megtalálta a módját, hogyan lehet a felülmúlhatatlan bringás életérzést becsempészni a lakásba: az Industrial Kid lámpák kerékpáralkatrészekből készülnek és álomszépek.

bringás asztalilámpa

 

A bringás asztalilámpa prototípusát Belső Péter 2013-ban tervezte akkor iskolakezdő kislányának. Az első megrendelések később a baráti körből érkeztek, az ő kívánságukra kezdett különböző színű modelleket készíteni. Az Industrial Kid-et 2015-ben alapította, azzal a céllal, hogy továbbfejlessze az eredeti ötletet és nemzetközi piacon értékesítse a terméket.

A lámpát a megrendeléskor mi magunk tervezhetjük meg: különböző kerékpár-alkatrészekből állíthatjuk össze (akár saját régi, szeretett biciklialkatrészeinkből!), a markolat, fékkar, kormánynyak és bowden-ház színét többféle anyagból, tíz különböző árnyalatból választhatjuk ki a csajos eperturmixtól a fiúsabb macaronon át a konzervatívabb csokis fánkig.

A személyiségünkhöz és lakásunkhoz illő csodalámpa ráadásként környezetbarát is: az energiatakarékos LED fényforrást a fékkar meghúzásával kapcsolhatjuk ki és be. 

 

energiatakarékos LED-es asztali lámpa

 

A tudatosan felépített termékfejlesztési stratégiának köszönhetően Belső Péternek határozott elképzelései vannak a jövőt illetően: a 2015-ben alapított Industrial Kid-et továbbfejlesztve, a termékskálát bővítve a nemzetközi piacon is szeretné értékesíteni páratlan ötletét, melyért 2016 novemberében átvehette az Ozone Zöld díj ezüstérmét.

 

Forrás: tudatosvasarlo.hu