Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Osztálykirándulás, oktatás, erdei iskola

  • 2009. november 25.
  • beus

A CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület két oktatóközpontját és szálláshelyét ajánljuk a pedagógusok, szabadidő szervezők figyelmébe. Táborok, erdei iskolák, osztálykirándulások számára ideális helyszínt biztosító központok igénybe vételével a civil szervezet munkáját, fennmaradását is támogatják az oda érkezők!

 

Bugaci Oktatóközpont

A Kiskunsági Nemzeti park területén, a Bugaci Ősborókás szomszédságában található. Földrajzi fekvése, látnivalói és felszereltsége alkalmassá teszik erdei iskolák, szakmai táborok, osztálykirándulások lebonyolítására. Előadóteremmel, fűtött szálláshelyekkel és konyhahasználati lehetőséggel rendelkezik. Programlehetőségei: az Ősborókás, puszta, időszakos tavak, őshonos háziállatok, pásztorélet témakörei, szabadtéri játékok, íjászat, hagyományőrző mesterségek kipróbálása, kirándulások a környékre.

Férőhelyek száma és árszabás:

túristaszállás (épületben)

  38 főig ágyneművel- 1 200 Ft/fő/éj

              hálózsákkal- 1 000 Ft/fő/éj

sátras-hálózsákos szállás:

  50 főig férőhely           700 Ft/fő/éj

 

 

Kömpöci Oktatóközpont és Meteorológiai Mérőállomás

Az Oktatóközpont Kiskunmajsa és Kistelek közt félúton, a Duna-Tisza közti homokhátság szívében helyezkedik el. Műszerezettsége, technikai háttérbázisa és környezete alkalmassá teszi kézműves és alkotótáborok, szakmai programok, erdei iskolák szervezésére. Az oktatóközpont konyhahasználati lehetőséggel rendelkezik.

Férőhelyek száma és árszabás:

túristaszállás (épületben, ágyneművel):

    8 férőhely

    600 Ft/fő/éj

sátorban történő elhelyezés:

    40 főig férőhely

    500 Ft/fő/éj