Kik vállalnak kerti zöldhulladék-elszállítást?

A kukába kerülő háztartási hulladék egyharmada olyan alapanyag, amelyből minden különösebb fáradság nélkül, a kerti- és szobanövényeink számára nélkülözhetetlen tápanyag; komposzt készíthető. Házi komposztáláshoz nyújt segítséget a Szike Egyesület a (1) 409-04-49-es, illetve a HuMuSz lakossági tanácsadó irodája a (1) 386-26-48-as telefonszámon. Amennyiben a kertben képződött zöldhulladékot el szeretné szállíttatni, az alábbi megoldások közül választhat:

 • A Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. 2006. júniusában kezdte meg Budapest zöldövezetes kerületeiben a kerti zöldhulladék begyűjtését.További részletek a Zrt. honlapján olvashatóak. (2016. október 7. és december 31. között átmenetileg nem tudnak több zöldhulladékot fogadni.)
 • vidéki településeken a helyi közszolgáltatónál lehet érdeklődni a zöldhulladék elszállításának lehetőségeiről
 • Bálint és Orbán Kft. vállalja  kertészeti hulladék elszállítását (gally, lomb, tuskó, fagyökér, különböző zöldhulladék, zöldség, gyümölcs, stb.). Bérmunkában gallydarálást, aprítást és komposzt termőföld rostálást is vállalnak.
 • Hepi-trans Bt. kerti zöldhulladék (falevél, gally) konténeres elszállítását vállalja.
 • Puskás Péter, vállalkozó nagyteljesítményű, profi késes ágaprító géppel mindenfajta fahulladék aprítását végzi, továbbá komposztálást 15 cm ágátmérőig Magyarország egész területén.
 • Zöldhulladék fuvarozás: mindenféle biológiailag lebomló kerti hulladék rakodása, elszállítása Budapesten és környékén.
 • 4x4 Szállítás: ágdarálás, aprítékolás, zöldhulladék elszállítás Budapest II. és III. kerületében, illetve a környező településeken (Budakeszi, Budaörs, Solymár, Pilisvörösvár, Üröm, Pilisborosjenő, Nagykovácsi, Remeteszőlős)
 • Zöldhulladék elszállítás Budapesten és Pest megyében, valamint ágaprítás szolgáltatás: http://www.zoldhulladekelszallitas.hu
 • AG-EL Kft., Csömör: átveszik a zöldhulladékot és forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező, jó minőségá komposztot is árusítanak: http://www.ag-el.hu/

Hozzászólások

Budapesten és környékén a http://www.zoldfuv.hu is, ők csak ezzel foglalkoznak.

Budapest II. és III. kerületében vállalják zöldhulladék elszállítását, valamint a környező településeken is: Budakeszi, Budaörs, Solymár, Pilisvörösvár, Üröm, Pilisborosjenő, Nagykovácsi, Remeteszőlős. Weboldal: www.4x4szallitas.co.cc. Ezen felül ágdarálás, aprítékolás, fűnyírás és sövény nyírás is lehet.

A weboldalunk elköltözött, új oldalunk a www.zoldhulladek.cu.cc címen található meg, frissített tartalommal, árakkal együtt. Továbbra is vállaljuk a fenti településeken zöldhulladék elszállítását, valamint gallyazást, fűnyírást, stb...

Pesten, és környékén a Bioferet is vállalja a zöldhulladék szállítást, újrahasznosítást. http://bioferet.hu

http://zoldel.hu Zöldhulladék elszállítás országos engedéllyel. Nekünk van engedélyünk nem úgy, mint egyes szállítóknak.

Új hozzászólás

Szűrt HTML

 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
 • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.