Zenélő képeslap

  • 2007. november 23.
  • humusz

Hozzászólások

Gyerekkoromból rémlik, mindig furdalta az oldalam hogy lehet egy olyan pici helyre zenélő bizgentyűt tenni :) Egyébként ez az ajándék kategóriába tartozik, és mint olyan nem az a cél hogy hasznos vagy értelmes legyen.

Hát igen, mint azok akik ezket felteszik mind oly bölcsek és szentek :D XD. Mennyenek ki anyaszült mesztelena természetbe és akkor elhiszem hogy semmit oylat nem vesz meg am szerintem is FELESLEGES. :D

Te gunarszon kedves, ha olyan rózsaszínben látod a világot, miért nem a "babaviva.hu"-ra írkálsz. Puszi

Te gunarszon kedves, ha olyan rózsaszínben látod a világot, miért nem a "babaviva.hu"-ra írkálsz. Puszi

"Egyébként ez az ajándék kategóriába tartozik, és mint olyan nem az a cél hogy hasznos vagy értelmes legyen." - szerintem meg de. Az a cél, hogy örömet szerezzünk, ami pedig hasznos és értelmes. Ha ezt egy papírlapon szeretnénk megtenni úgy, hogy az zenéljen - küldjünk inkább koncertjegyet!

Kb. olyan idegesítő hangja van, mint az ágy fölé lógó gyerekbigyóknak. Nem tudom elképzelni, hogy aki ilyet kap (vagy vesz)otthon üldögél, és többször is ezt hallgatja! Amúgy vegye akinek tetszik!

Borzasztó, silány hangja van, és egyszerűen kiábrándító. Ha ilyet kapnék, rögtön a szemétbe dobnám... kell ez?

kis bónusz kreativitással el is adható pl ozzy osbourne-os metálosXD

Gagyi szar szemét, vizuális környezetszennyezés.

gunarszon: ifjú hölgyeknél és izmos uraknál még elmenne, de vannak akiket nem szivesen látnék az erdőben meztelenül :D gyerekként ezt szétszedtük, és a zenélő rész felhasználásával újat gyártottunk, fejlesztette a kreativitást :D

Van olyan, ami nem olyan szarul szól. Némelyik simán felveszi a versenyt a telefonok zenelejátszó szintjével. Persze én azt sem hallgatnám, de van, aki élvezi.

Anyáméknak ijen volt az esküvői meghívó

nekem a mamámnbak van egy ilyen tök régi

Mi a nagymamának vettünk ilyent állandóan ment rajta karácsonyi zene 200Ft-ért vettük a tescoba kettőt is és ameddigre odaadtuk szakadozva ment rajta a zene és a képeslapba volt építve az része is kiszakadt amiba a hangszórócska volt, egy picike és meg akartam hallgatni a mamánál örökre megnémult,úgyhogy semmit se ért.

Új hozzászólás