Webkamerás kutyaetető, a netről vezérelhető

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

amekkora a kübli, 3 napig haza se kell menni.

jó. nagyon jó.

A kutyaszart ez sem takarítja fel...

még mindig jobb 3 napnyi kutyaszart összeszedni, mint egy patkányrágta kutyatetemet... :)

szerintem ehhez robotkutya kell. minek kutya annak, aki olyan gyakran nem megy haza hozzá, hogy beruház egy ilyenre?

nincs már messze, majd lehet a webről vezérleni a szarást is.

ez japcsiknak való, akik a munkahelyükön éjszakáznak.

valójában ez egy transzformersz ami átalakul kutyává, és kutyaetetetőnek álcázza magát :D, és amikor lemerül a tekeős töltővel ujra fel lehet tölteni XD

szerintem kéne rá egy kijelző amin a gazdi feje van...akkor a kutyaq nem érzi magát olyan egyedül.

Tipikus japán. Inkább a tamagocsi.

Röhej, de macsekoknál jobban beválna, az alomtálca elbír 1-2 napot. Bár én szívesebben "vetem be" a barátaimat, ők legalább meg is simogatják őket. Viszont mi van a vízzel? Az nagyon fontos!

macskássy! Van hasonló formájú önitató cicáknak, két macska 3-4 napig el van a vízmennyiséggel.

Csatlakozom Pankához: minek kutya annak, aki olyan gyakran nem megy haza hozzá, hogy beruház egy ilyenre? Egyebekben ld. a gyerekpórázhoz írt hozzászólásomat (természetesen megfelelően módosítva)

Komoly tömegek élnek egyes országokban az ilyen cuccok gyártásából! Valamit mégis jól csinálnak!

ilyet amugy nállunk is lehet kapni ? :D:DD

És minek a webkamera? Hogy lássam, hogyan eszik? Ha éppen nem érek rá, hogy megetessem, akkor arra se, hogy nézegessem... Én a hagyományos kutyaetetés mellett szavazok!

erről láttam bemutatót a discoveryn japánok találták ki mert ők olyan sokat dolgoznak h nincs idejük a kutyájukra.... én aztmondom akinek nincs ideje rá ne tartson kutyát! szegény állatot nem elég csak etetni, foglalkozni kell vele... (itt kitérhetnék azokra a kedves gazdikra is akik bár babusgatják a kutyájukat, de megnevelni nem hajlandóak... és ha a kutya megharap vkit, akkor rossz kutya meg el kell altatni... a gazdát kell elaltatni!)

akinek ilyenre szüksége lenne ne tartson állatot

hát ez nem tudják mit találjanak ki a jampcsik

Jó gazdi. Próbáld meg rabságban, ahol csak egy automata etet. Minek tartassz kutyát? Akik ezt veszik egyből feljelenteni állatvédőknél állatkinzás miatt.

Rosencrantz:"Csatlakozom Pankához: minek kutya annak, aki olyan gyakran nem megy haza hozzá, hogy beruház egy ilyenre?" néha azért hidd el ogy jól jön! Én például szívesen vennék egy ilyet, nem azért, amiért SOHA nincs időm a kutyáimra, csak talán azért, mert a családom kutyákat tenyészt, és együtt soha nem tudunk kiruccani sehova, mert valakinek otthon kell maradnia a kutyusokkal. Azért a szomszédot mégsem kérhetem meg, hogy hé haver itt van 11 kutya, etesd már meg őket, amíg nem vagyunk otthon, sztem dobna egy hátast...

Szerintem hülyeség az egész jó oké egyhétig nem lesznek otthon addig jó és utána a kakiját és az fogja felszedni és kiad neki inni a robot ez tiszta hülyeség úgy ahogy van.

Ilyen is kéne, csak hogy suliból is láthassam a kutyám xD

Új hozzászólás