Talicskafelügyelő

  • 2007. november 21.
  • humusz

 
 
 
  • Munkásai többnyire a lapátra támaszkodva dohányoznak?
  • Az elhordandó domb az este végére nagyobb lesz?
  • Jól dolgozó munkatársait nem tudja díjazni?
  • Munkatársai megítélésében csak a pletykákra tud hagyatkozni?
  • Kénytelen hosszabb ideig dolgozni egy-egy területen, építkezésen, mint szükséges lenne?
  • Folyamatosan eltűnnek a munkaeszközök?


ImageA Talicskafelügyelő – a magyar piacon egyedülálló – ellenőrző rendszer. A rendszer fejlesztésének célja, hogy a nehezen ellenőrizhető építőipari és földmunkások folyamatos teljesítményét mérje, mindezt egy egyszerű kezelésű, esztétikus és igényes kialakítású kis eszközzel. A rendszer alapját adó checkingsystem a legmodernebb technikák– GPRS, GPS, RFID és internet – alkalmazásával képes követni a munkára kiadott talicskák mozgásának idejét és távolságát, ezáltal információt ad a kubikusok tevékenységéről vagy lazsálásáról. A checkingsystem alkalmazója – 1 évre visszamenőleg a világ bármely pontjáról – online tájékozódhat munkásai teljesítményéről személy, időbeli vagy munkavégzési hely bontásában.

Hozzászólások

először azt hittem, ez vicc.

le kell szedni ezt a náci-szart a talicskáról és rámadzagozni az első arra járó kóbor kutyára, aztán a nagy testvér mehet a halálba :) ( vagy csak 2K-ból összedobni egy zavaró kütyüt)

ha ez igaz: aki ezt kitalálta az aljas, aki alkalmazza az meg még aljasabb. kivánom nekik, szülessen kistestvérük,és ők legyenek az apjuk!

Van ebből lapátra való is! Hol van ilyenkor egy ombudsman?

szerintem ez egy nagyon jó ötlet, különösen a magyar építőipar állapotát figyelembe véve... aki nem dolgozik, ne is egyék

ez nagyon kemény - és nagyon undorító, de a cégnek mindene van, a lapátellenőrzőtől az orvoslátogató ellenőrzőig.

Gyerekek ezek tényleg nácik... Ezt nem hiszem el. Az én férjem munkásai miért dolgoznak rendesen? Mert nem üvölt velük, hanem normálisan beszél és viselkedik??? Emberek vagyunk még egyáltalán????

Azért ez már mindennek a teteje. Mivel lehet ezt még űberelni? A rákötött sokkolóval? És ha a taliga nem halad elég gyorsan, akkor egy áramütéssel segít tartani a tempót, az user meg mondhatná, hogy Dik mán! Ezs á gíp fájdzsűlölő! :-)

Fúúú, ez gáz. Az eddigiek nagyrésze csak szemét a maga anyagi nemében. Ez szellemi értelemben is szemét - a legundorítóbbak közül.

útépítőgépekre is jó??

jááááááhááááj

Aki lapátra támaszkodott eddig, az sétálni fog az üres taligával,, úgy lopja a napot. Nácisz*r. Meg időelőtti is. majd a gyíerekpórázon sétáltatott gyerekek fogják alkalmazni felcseperedve.

ha pl. a teherautókat szerelnék fel ilyenekkel az autópályaépítésen akkor gyorsan kiderülne hová kerülnek a drága alapanyagok :)

hülyeség az tény, de mi a faxomért náci??

én még mindig azt hiszem, hogy ez vicc. (bár valóban vannak hülyék akik megcsinálhatják). forrásmegjelölés valóban hiányzik !!!

amúgy meg, sajnos, sok lazsáló munkás van az országban. közúti épitkezésnél többször láttam, amikor egy ás, 8 másik meg nézi. persze közpénz, ha magánvállalat lenne, már kirúgta volna őket a fenébe.

ez egy teljesen hasznos dolog, miért ne lehetne nézni, hogy mennyit dolgozik az a "jómunkásember"...?

Néha nem lenne rossz, ha valaki felügyelné a "jómunkásembereket" , talán így nem kellett volna a sártangerré változtatott egri Széchenyi utcán flangálnunk 2 hónapig anno a régi osztálytársaimmal, mert talán nem támasztották volna annyit a lapátot, néha néztük őket a suliból...negyedóránként talán ha mutattak életjelet.

Kivánom h minél előbb kezdjék el használni a metróépítésnél, mert már tele van a faszom a kerülőkkel......

Szólok most azokhoz akik ilyen olyan tragar módon szóltak hozzá... Kapsz egy bizonyos lóvét azért mert azt vállaltad, hogy nyomatod a talicskat egéssz nap... akkor nyomasd és nem lessz gond! Nézd csak : http://viccfa.tk/ekozben-magyarorszagon/ A tinta a tollba való volt.... :) Vagy pedig soha nem késő tanulni.. csinálj valami mást amivel kényelmesebben és még többet is keresel!

Új hozzászólás