Popcorn-villa

  • 2007. november 20.
  • humusz

Hozzászólások

ezzel nem szúrja meg a száját s sötét plázamoziban?

arra van egy tompa végű típus. ez csak világosban jó, hát nem tudod?

babazsúrhoz rögtön 6-8 db-t kell venni

Na végre társaságban is tudok most már popcorn-t enni.

Végre nem lesz popcornos a kezem! Hállelúja!

Néha tök' jó belemarkolni a pattogatott kukoricába és teletömni vele "az arcom"... De én már csak ilyen maradok: az almát se késsel és villával eszem.

Az unokámnak akartam venni egy baba evőeszköz készletet. A szokásos kanál villa késen kívül volt egy negyedik tag is benne. Erre az eszközre hasonlított, de a magyarított fordítás szerint csipsz (hasábburgonya) evésére szolgát. Villával vagy kézzel mán nem is jó. Gondolom a kétéves, ha beszúrni nem tudja a villát a krumpliba, majd felcsippenteni feltudja.

egyre kiábrándítóbb. pedig én tényleg esélyt akartam adni a HuMuSZ-nak. így veszik el a kedvet a néptől. Még erre is képtelenek vagyunk

gondolom ez olyan hölgyeknek lett kitalálva,akik azt a bizonyost is zsebkendővel fogják meg...

vagy a keletieknek, akik már úgy hozzászoktak a pálcikához!

Tök jó. Ezzel végre lehet nyalni is a porkornot. Erre vágytam mindíg!!!

És milyen higiénikus! Ha közösen popkornoztok-ami általában rendszeres, nem az ujjaid kosza, hanem a csipeszről egyenesen a nyálad kerül a többiek szájába - és azon kívül, hogy megkapod az influenzáját, legalább kevesebbet eszel, és ezzel is fogyózol!

jajj

A tökéletesen felesleges termék mintapéldája.

sagha: miért, ebben mi a hasznos? ez szerintem jó példa a fáf-nak, nem úgy mint sok másik. de még azoknak is van helye, mert azért készült a fórum, hogy mindenki elmondja, szerinte hasznos-e. különben nem lenne az értékelő skála.

tényleg ezt akartuk, amit radar mond

Most hogy ezt láttam már elhiszem, hogy jön a világvége...

Új hozzászólás